Μπορεί να υπάρχουν διάφορα apps χαρτογράφησης, π.χ. Google Maps, αλλά κανένα από αυτά δεν βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το gvSIG Mini Maps.

aΗ δωρεάν εφαρμογή gvSIG Mini Maps αποτελεί έναν viewer – γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών (GIS), το οποίο εκμεταλλεύεται τις πληροφορίες των OpenStreetMap, Yahoo Maps, Bing κ.α. και τις διευθύνσεις poi και χρησιμοποιεί WMS, WMS-C clien.

 

Ένα από τα “ατού” του app, που θα λύσει τα χέρια, είναι ότι ως  mobile πρόγραμμα με χάρτες κτηματολογίου  δουλεύει, όχι μόνο με σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά και offline.

 

Ουσιαστικά “παγιδεύει” και αναλύει οποιοδήποτε τύπο από μια συγκεκριμένη γεωγραφική πληροφορία, με σκοπό να λύσει τα πιο δύσκολα προβλήματα διαχείρισης και σχεδίασης.

 

gvSIG3Ως εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση -σε σχέση με άλλα apps χαρτογράφησης- και περιέχει μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία π.χ. για γεω-εξεργασίες κ.α. Με άλλα λόγια, έχει χαρακτηριστεί ως το ιδανικό εργαλείο για χρήστες που ασχολούνται με υποθέσεις… κτηματολογίου και γης!

 

Οι ορθοφωτογραφίες ή αλλιώς οι φωτογραφίες από ψηλά, αφορούν όλη την ελληνική επικράτεια, με μοναδική εξαίρεση μερικές παραμεθόριες περιοχές ή εγκαταστάσεις με περιορισμούς.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή στο Android tablet ή smartphone σας από εδώ.