Η υπηρεσία UberX εξυπηρετεί τους χρήστες των smartphones με iOS, Android ή Windows, που θέλουν να μετακινηθούν στην Αθήνα… με ένα απλό “κλικ” στην οθόνη!

uber_photoΗ Uber είναι μία εταιρία τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που ο σύγχρονος άνθρωπος κινείται, δουλεύει και ζει μέσα στην πόλη, φέρνοντας σε επαφή αυτούς που θέλουν να μετακινηθούν με αυτούς που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό.

 

Σήμερα λανσάρεται η υπηρεσία uberX, ο νέος οικονομικός, ασφαλής και γρήγορος τρόπος μετακίνησης στην Αθήνα.

 

Μέσω της εφαρμογής της Uber και επιλέγοντας το uberX, ο χρήστης συνδέεται με μια πληθώρα αδειοδοτημένων εταιριών που νοικιάζουν αυτοκίνητα με οδηγούς. Οι οδηγοί είναι υπάλληλοι αδειοδοτημένων τουριστικών γραφείων καθώς και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Κριτήρια επιλογής οδηγών: Άδεια οδήγησης τουλάχιστον 2 ετών, λευκό ποινικό μητρώο, γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο Β2 και έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν είναι φιλικά προς το περιβάλλον (EURO 5) και έχουν ειδική άδεια για ενοικίαση με οδηγό, όπως προβλέπεται από το νόμο.

 

Όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας της Uber διασφαλίζοντας ευκολία για τον χρήστη καθώς και απόλυτη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα των συναλλαγών.

 

Κατέβασε το Uber app στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android ή Windows.