Η Multirama διοργανώνει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, 21 Μαρτίου, την εβδομάδα επέκτασης εγγυήσεων σε όλους τους φορητούς υπολογιστές.

multirama laptopΗ Multirama, η εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών, έρχεται ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των πελατών της , και μετά το τριήμερο των προσφορών στα laptop, διοργανώνει την εβδομάδα επέκτασης εγγυήσεων σε όλους τους φορητούς υπολογιστές. Η εβδομάδα ξεκινάει από σήμερα, ολοκληρώνεται το Σάββατο 21 Μαρτίου και περιλαμβάνει ολόκληρο το δίκτυο καταστημάτων Multirama.

Με κάθε αγορά laptop που θα πραγματοποιήσουν οι καταναλωτές την εβδομάδα 16-21 Μαρτίου, η Multirama θα επεκτείνει την εγγύηση και θα προσφέρει συνολική διάρκεια εγγύησης στο προϊόν που θα φτάνει τα 3 έτη. Η Multirama ανέλαβε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της, ειδικά σε μια περίοδο που η αγορά «καλεί» για την παροχή υπηρεσιών που θα τονώσουν την ζήτηση και θα λειτουργήσουν υπέρ του καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία αποδεικνύει στην πράξη την κεντρική της φιλοσοφία για υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.