Η ATCOM αναδείχθηκε Microsoft Country Partner of the Year 2015 για την Ελλάδα, λαμβάνοντας βραβείο στο πλαίσιο των φετινών Microsoft Partner Awards.

Atcom_logoΗ ATCOM κατέκτησε το βραβείο Country Partner of the Year 2015 για την Ελλάδα, στο πλαίσιο των φετινών Microsoft Partner Awards για την επίδοσή της και την άρτια εφαρμογή καινοτόμων λύσεων βασισμένες σε προϊόντα και τεχνολογίες Microsoft.

 

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Microsoft Worldwide Partner Conference 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Orlando της Φλόριντα, με τους νικητές να έχουν επιλεχθεί από 2.300 υποψηφιότητες κορυφαίων συνεργατών της Microsoft, από 108 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία Microsoft Country Partner of the Year επιβραβεύουν τους συνεργάτες εκείνους που έχουν επιδείξει αριστεία στην προώθηση Microsoft λύσεων σε πληθώρα πελατών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους σε εθνικό επίπεδο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα το βραβείο αυτό –εκτός από την εξαιρετική απόδοση της ATCOM- αναγνωρίζει την βαθιά και αποτελεσματική σχέση που έχει αναπτύξει η εταιρεία με την Microsoft Ελλάς, με στόχο τη διαμόρφωση των σύγχρονων επιχειρησιακών τάσεων στον κλάδο του Digital Business, την αδιάκοπη ικανοποίηση των υφιστάμενων πελατών της και την απόκτηση νέων επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία και την καινοτομία.

 

ATCOM_Partner_Of_Year_BlueΟ Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. δήλωσε: «Είναι τιμή μας να αναγνωρίζουμε την ATCOM ως Microsoft Country Partner of the Year για την αγορά της Ελλάδας. Η αφοσίωση της ATCOM στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για τους κοινούς μας πελάτες αποτελεί καίρια ένδειξη υπεροχής, όπως εντοπίζεται στην ικανή και γεμάτη εμπειρία κοινότητα των Microsoft Partners».

 

Ο Κώστας Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαιτέρως περήφανοι για την αναγνώριση αυτή από την Microsoft. Το βραβείο Country Partner of the Year 2015 έρχεται να επιστεγάσει μία στενή συνεργασία και να αναδείξει την υπεροχή της εταιρείας μας στην ελληνική αγορά του Digital Business. Η ATCOM όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκομίσει τεράστια τεχνογνωσία στις Microsoft τεχνολογίες, την οποία καθημερινά επενδύει στους πελάτες της, στα έργα που υλοποιεί και στο προϊόν της το Netvolution. Στρατηγικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας με την Microsoft, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής στους κοινούς μας πελάτες».

 

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Η διάκριση της Atcom ως Microsoft Country Partner of the Year αναδεικνύει την εκτεταμένη εμπειρία της εταιρίας στις υπηρεσίες και στα προϊόντα της Microsoft και επιβεβαιώνει τη δέσμευση της να προσφέρει τις καταλληλότερες και τις πιο καινοτόμες λύσεις στους κοινούς μας πελάτες. Η Atcom αποτελεί έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες μας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διεθνή της αναγνώριση».