Το Pro Evolution Soccer 2016 κυκλοφορεί σήμερα και θεωρείται το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έχει βγει ποτέ στα ράφια για τους gamers.

PES2016bΘέλεις να δεις ποδόσφαιρο που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου; Το Pro Evolution Soccer 2016 κυκλοφορεί σήμερα επίσημα και έχει ήδη σαρώσει τα βραβεία.

 

«Το καλύτερο ποδοσφαιρικό game που έχει βγει ποτέ» σύμφωνα με το videogamer.com είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων για PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox ONE και Xbox360 και συναρπάζει ήδη κριτικούς και κοινό με τη ρεαλιστική κίνηση, το νέο ενστικτώδη χειρισμό και το ανανεωμένο Online.

 

PES2016aΤο game περιλαμβάνει ελληνική περιγραφή αγώνα από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη και edit mode όπου μπορείτε να φτιάξετε δικές σας ομάδες ή να εισάγετε νέες ομάδες που θα βρείτε online.

 

Κέρδισε ήδη το βραβείο του «καλύτερου αθλητικού τίτλου της χρονιάς» στη GamesCom, την παγκόσμια έκθεση videogames, ενώ έχει εξασφαλίσει και διαθέτει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα του UEFA Champions League, UEFA Europa Leauge, Copa Libetadores και για πρώτη φορά φέτος του Euro 2016.

 

Δείτε το επίσημο gameplay trailer του PES 2016: