Η ΠΡΟΜΕΑ ετοιμάζει ημερίδα την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου με θέμα «Δημόσια διοίκηση και Cloud Computing: Νέες δεξιότητες και ρόλοι για το προσωπικό».

PROMEA_LOGO_transparentΗ ΠΡΟΜΕΑ (Εταιρεία Προαγωγής Μεθοδολογιών Έρευνας και Ανάπτυξης) διοργανώνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου (11:30 – 16:00) στο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών την ημερίδα: «Δημόσια διοίκηση και Cloud Computing: Νέες δεξιότητες και ρόλοι για το προσωπικό»

 

Στην ημερίδα θα συναντηθούν:
-Στελέχη και εργαζόμενοι της δημόσιας διοίκησης
-Ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας cloud computing
-Ακαδημαϊκοί και ερευνητές
-Σπουδαστές δημόσιας διοίκησης
-Εκπαιδευτές και δημιουργοί εκπαιδευτικού περιεχομένου

 

Oι στόχοι της ημερίδας:

-Να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις εφαρμογές cloud computing στη δημόσια διοίκηση.
-Να παρουσιαστούν τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη μετάβαση των παραδοσιακών πληροφοριακών υποδομών στο cloud computing.
-Να ανταλλαχθούν απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις ανάγκες κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης.
-Να παρουσιαστεί το καινοτόμο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για δεξιότητες cloud computing που αναπτύσσει το Ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο NEBULA.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης και τη διαδικασία εγγραφής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα http://promea.gr/nebula_infoday.html, ή καλέστε στο 2106420440.