Αποκλειστικά από τα καταστήματα OTEshop, η Earcare διαθέτει προϊόντα επικοινωνίας για ανθρώπους με δυσκολία ακοής ή μειωμένη όραση.

earcare-oteshopΑποκλειστικά από τα καταστήματα OTEshop, η εταιρία EARCARE, εξειδικευμένη σε τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων επικοινωνίας για ανθρώπους που βιώνουν ήπια έως σοβαρή δυσκολία ακοής, μειωμένη όραση, χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας και άτομα στην τρίτη ηλικία.  Ασύρματες και σταθερές τηλεφωνικές συσκευές, βραβευμένες με διεθνή βραβεία εργονομίας και design, που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν με αποκλειστικό γνώμονα την εύκολη και πρακτική χρήση τους.

Οι τηλεφωνικές συσκευές της EARCARE, διαθέτουν πολλαπλές δυνατότητες που εξυπηρετούν την καθημερινή επικοινωνία. Διαθέτουν ιδιαίτερα δυνατό ηχητικό και οπτικό κουδούνι, ενίσχυση ήχου του συνομιλητή, μεγάλο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, μεγάλη οθόνη, φωτεινή ένδειξη κλήσης, λειτουργία δόνησης, καθώς και συμβατότητα με ακουστικά βοηθήματα. Επίσης, προσφέρουν αναγνώριση κλήσης με μεγάλα ψηφία, και μνήμες άμεσης κλήσης ειδικά για έκτακτες ανάγκες Όλες οι συσκευές της EARCARE διαθέτουν ελληνικό μενού λειτουργίας, για εύκολη χρήση από όλους.


Μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εύκολα και άνετα με τις προηγμένες λύσεις της earcare αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕshop.


———————

Από το 1980, μέχρι και σήμερα, η εταιρία EARCARE – Βοηθήματα Ακοής σταθερά προσανατολισμένη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που αφορούν την ακοή προσφέρει κατά αποκλειστικότητα προϊόντα από τους κορυφαίους διεθνείς Οίκους Ευρώπης και Αμερικής. Μικροσκοπικά και αθέατα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε πάθηση και δυσκολία ακοής.


Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας της εταιρίας EARCARE μπορείτε να τα βρείτε στην Αθήνα (Βερανζέρου 22, Ομόνοια) και τον Πειραιά, καθώς και σε επιλεγμένα κέντρα ακοής σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να κάνουν από το σπίτι τους on-line μια απλή δοκιμή ακοής στην διεύθυνση www.akoh.gr


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της EARCARE, καλέστε στον αριθμό: 210-5220.747 ή μπείτε στο site της εταιρίας:  www.akoh.gr