Η Apple ανακοίνωσε τα εντυπωσιακά iPhone 6s & iPhone 6s Plus, το καινοτόμο iPad Pro καθώς και το Apple TV για οικιακή διασκέδαση στα ύψη.

iphone-6s-3dtouch-610x555H iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι η Apple στη χθεσινή της μαραθώνια παρουσίαση αποκάλυψε τα νέα, εντυπωσιακά iPhone 6s και iPhone 6s Plus, που απόκτησαν μία νέα διάσταση στο περιβάλλον λειτουργίας τους με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας 3D Touch, ενώ παράλληλα ένα νέο iPad έκανε την εμφάνισή του, το iPad Pro με οθόνη 12,9 ίντσες, καθώς και το νέο Apple TV, που εξελίσσει την οικιακή διασκέδαση.

 

Τα πιο προηγμένα iPhone που υπήρξαν ποτέ, το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus δίνουν μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον με την εισαγωγή του 3D Touch, μια καινοτομία που ανιχνεύει τη δύναμη με την οποία πιέζεις την οθόνη ώστε να έχεις απίστευτη αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Διαθέτουν υπέροχη οθόνη Retina και πανέμορφα μεταλλικά φινιρίσματα από ανθεκτικό αλουμίνιο που πλέον περιλαμβάνει και καινούργια απόχρωση, ροζ – χρυσαφί.

 

iphone-960x640“Είναι τα πιο προηγμένα iPhone, με ανθεκτικό αλουμίνιο σειράς 7000, γυαλί οθόνης ενισχυμένο με ιόντα, πανίσχυρο επεξεργαστή A9 64-bit αρχιτεκτονικής, κάμερα iSight 12MP και 5MP κάμερες FaceTime HD, πιο γρήγορο Touch ID, LTE και Wi Fi. Οι πελάτες θα τα λατρέψουν! ” είπε ο Philip Schiller, αντιπρόεδρος Worldwide Marketing της Apple.

 

Τα καινούργια iPhone, έρχονται με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών στον κόσμο, το iOS 9, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, εντελώς δωρεάν.

 

Το ολοκαίνουργιο iPad Pro, διαθέτει μιας εκπληκτικής ευκρίνειας 12,9 ιντσών οθόνη Retina με 5,6 εκατομμύρια pixel και πανίσχυρη απόδοση με το νέο επεξεργαστή A9X 64-bit αρχιτεκτονικής, που το καθιστούν ικανό να συναγωνίζεται τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές της αγοράς.

 

ipad-pro-960x599Το iPad Pro είναι λεπτό και ελαφρύ, με μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα. Υπάρχουν περισσότερες από 850.000 εφαρμογές στο App Store που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το iPad, και το νέο iPad Pro θα επιτρέψει μια νέα γενιά προηγμένων εφαρμογών παραγωγικότητας, σχεδίασης, εικονογράφησης, μηχανικής και ιατρικής. Η Apple επίσης παρουσίασε το Apple Pencil για το iPad Pro, μια γραφίδα εξαιρετικής ακρίβειας που κάνει τη σχεδίαση στο iPad απόλυτα φυσική και ομαλή.

 

Επιπλέον, ένα νέο πληκτρολόγιο-θήκη, το νέο Smart Keyboard, επεκτείνει τη χρησιμότητα του iPad Pro, προσφέροντας ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο σε ένα λεπτό και ανθεκτικό σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορείς να το πάρεις μαζί σου οπουδήποτε.

 

Screen-Shot-2015-09-09-at-20.21.38-960x639Τέλος, η Apple με το νέο Apple TV φέρνει μια επαναστατική εμπειρία στο σαλόνι του σπιτιού μας, η οποία βασίζεται σε εφαρμογές που δημιούργησε ειδικά για την τηλεόραση. Εφαρμογές στο Apple TV σου επιτρέπουν να επιλέξεις τι να παρακολουθήσεις και πότε. Επιπλέον, διαθέτει νέο, ειδικά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο, το Siri Remote με γυάλινη επιφάνεια αφής, μέσω της οποίας μπορεί ο χρήστης να επιλέξει και να πλοηγηθεί με επαναστατικούς, νέους τρόπους στο περιεχόμενο.

 

Σε συνδυασμό, δε, με το νέο λειτουργικό σύστημα, το tvOS οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές και παιχνίδια, τα οποία αξιοποιούν πλήρως το γυροσκόπιο, το επιταχυνσιόμετρο και την επιφάνεια αφής του, παρέχοντας μια νέα εμπειρία θέασης, που αντιπροσωπεύει το μέλλον της τηλεόρασης.

 

Τα νέα προϊόντα θα είναι σύντομα διαθέσιμα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Mεταπωλητών Apple.