Νέα υπηρεσία Vodafone Check & Go από την ομάδα internet σας δίνει την ευκαιρία άμεσης διάγνωσης και επιδιόρθωσης των προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίζει το software του κινητού σας.

image001Η Vodafone φέρνει αποκλειστικά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη νέα υπηρεσία Vodafone Check & Go. Τώρα μόνο με μία επίσκεψή στα καταστήματα Vodafone με την υπηρεσία Vodafone Check & Go παρέχεται η δυνατότητα διάγνωσης και επιδιόρθωσης προβλημάτων, που μπορεί να αντιμετωπίζει το software του κινητού, γρήγορα και άμεσα.

 

Η υπηρεσία Vodafone Check & Go, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από την Ομάδα Internet Vodafone, περιλαμβάνει διαγνωστικό έλεγχο των Smartphones και Tablets, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα και να επιλυθεί άμεσα. Έτσι, οι πελάτες, εξοικονομούν χρόνο, καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά έχουν τη συσκευή στα χέρια τους, επιδιορθωμένη, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να αποσταλεί για service.

 

Με το Vodafone Check & Go το 90% των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συσκευές, βρίσκει άμεσα λύση, καθώς ο διαγνωστικός έλεγχος εντοπίζει και επιδιορθώνει όλα τα συνήθη προβλήματα που αφορούν θέματα λογισμικού, μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί ο πελάτης να αποχωριστεί την συσκευή του.

 

Για το υπόλοιπο 10% των περιπτώσεων που το πρόβλημα αφορά βλάβη Hardware (μπαταρία, κάμερα, συνδεσιμότητα, μνήμη, οθόνη, ήχο, πλήκτρα κ.α.) και δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω της υπηρεσίας Vodafone Check & Go, η συσκευή αποστέλλεται στο service και η Vodafone παρέχει στον πελάτη μια συσκευή ίδιου λειτουργικού συστήματος, για όσο χρόνο παραμείνει εκεί.

 

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταίας τεχνολογίας Smartphones, Tablets και αξεσουάρ. Εκεί η Ομάδα Internet Vodafone παρέχει μία απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης, βοηθώντας τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobile internet, αλλά και να επιλύσουν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί με το Smartphone ή Tablet τους.