H Dell χορηγός του eGaming 2015, της μεγαλύτερης εκδήλωσης gaming των Βαλκανίων. Οι επισκέπτες θα δουν τα gaming συστήματα της Alienware και νέες οθόνες Dell.

Alienware_Alpha_Console_2Η Dell υποστηρίζει ως χορηγός τη μεγαλύτερη διοργάνωση gaming στα Βαλκάνια, το eGaming 2015, το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 5-13 Σεπτεμβρίου, στo πλαίσιo της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του περιπτέρου 17, γνωστού και ως “Hangar 17” .

 

Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση και μια γιορτή της τεχνολογίας, του gaming και των ανταγωνιστικών eSports, που φέρνει σε επαφή τους λάτρεις των video games, των fantasy και board games, του cosplay και της pop κουλτούρας. Οι επισκέπτες, οι οποίοι με βάση την εμπειρία των προηγούμενων ετών αναμένεται να υπερβούν τους 50.000, αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις, που διαδραμματίζονται σε χώρο μεγαλύτερο των 3.500 τ.μ. , καθιστούν το eGaming 2015 τη σημαντικότερη εκδήλωση του είδους της, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην περιοχή των Βαλκανίων.

 

Η Dell, για 4η χρονιά, υποστηρίζει χορηγικά την εκδήλωση, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες να δουν από κοντά τα καλύτερα gaming συστήματά της.

 

Alienware_LaptopsΣτη νέα σειρά συστημάτων, που θα παρουσιαστούν από την Dell φέτος, βρίσκονται τα νέα gaming laptops Alienware 13, 15 και 17 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το εντυπωσιακής σχεδίασης gaming desktop Alienware Area-51 συνδεδεμένο σε 3 οθόνες Dell UltraSharp U3415W 34 ιντσών, συνολικής ανάλυσης 12Κ και το Alienware Alpha Console, ένα κομψό και ισχυρό gaming PC ιδανικό για το σαλόνι. Μαζί με τα νέα gaming laptops, θα παρουσιαστεί και η ειδική εξωτερική μονάδα Alienware Graphics Amplifier, με την οποία τα νέα Alienware laptops μπορούν να μετατραπούν σε συστήματα με εντυπωσιακές επιδόσεις, αξιοποιώντας την ισχύ μιας κανονικής κάρτας γραφικών για desktop PC.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επίσης τα desktop συστήματα Alienware x51, συνδεδεμένα σε οθόνες Dell UltraSharp σε πραγματικές συνθήκες απαιτητικού gaming περιβάλλοντος. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν επιλεγμένα μοντέλα από τις σειρές των φορητών υπολογιστών της Dell για καταναλωτές, τα οποία συνδυάζουν ιδανικά το κόστος, την απόδοση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την κομψή σχεδίαση, ώστε να ανταποκρίνονται σε απαιτήσεις σπουδών ή εργασίας, προσφέροντας παράλληλα την απαιτούμενη ισχύ για εμπειρίες gaming. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση θα παρουσιάζονται:

 

Alienware_Area51Η οικογένεια φορητών Dell Inspiron, που περιλαμβάνει μοντέλα στις 14, 15 και 17 ίντσες, με ισχυρούς επεξεργαστές Intel® CoreTM, αλλά και υποσυστήματα γραφικών NVIDIA® GeForceTM, με εντυπωσιακές οθόνες τεχνολογίας TrueLife και υψηλές αναλύσεις .

 

– H οικογένεια premium φορητών Dell XPS, η οποία περιλαμβάνει το Dell XPS 13, ένα εντυπωσιακό σύστημα εξαιρετικά λεπτής σχεδίασης με οθόνη edge-to-edge, διαθέσιμο προαιρετικά και με οθόνη αφής.

 

– Οι κορυφαίες οθόνες της οικογένειας Dell UltraSharp, με τη μοναδική, υψηλής ποιότητας απεικόνιση, την εξαιρετική ευκρίνεια και χρωματική πιστότητα μεταξύ των οποίων και η curved οθόνη Dell UltraSharp U3415W, η οποία προσφέρει άνεση στη θέαση και μια νέα διάσταση στο gaming, με πανοραμική απεικόνιση και ανάλυση WQHD με διαγώνιο 34 ίντσες και λόγο πλευρών 21:9. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά ηχεία 18W και πληθώρα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας.