Οι premium υπολογιστές ideacentre και ideapad υπηρετούν τις σύγχρονες απαιτήσεις του gaming και μετατρέπονται σε νυχτερινούς πολεμιστές.

Ideacentre_Y900_03Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο τρίο των premium ηλεκτρονικών υπολογιστών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους gamers: τα desktops Lenovo ideacentre Y900 και Y700 και το laptop ideapad Y700 με Windows 10.

 

Σχεδιασμένα για τον αυξανόμενο αριθμό των εργαζόμενων gamers που πλέον απαιτούν μία πανίσχυρη και μοντέρνα συσκευή που μπορεί να κινηθεί μαζί τους από το πρωί, η οικογένεια των νέων συσκευών και εξαρτημάτων της νέας σειράς Y έχει φτιαχτεί από το μηδέν για να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες λάτρεις του gaming επαγγελματικά και κοινωνικά.

 

Τα νέα desktops ideacentre Y900 και Y700 μοιάζουν τόσο ξεχωριστά όσο και η επίδοσή τους – ένας ιδιαίτερος σχεδιασμός με εσωτερικά και εξωτερικά κόκκινα φώτα LED τους μαγνητίζει όλους, καθώς προσφέρει μία μοναδική απόδοση gaming και άφθονο χώρο για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Για τον επαγγελματία που ταξιδεύει, το νέο ideapad Y700 προσφέρει την ευκινησία ενός laptop με μεγάλη δύναμη ίππων για να περιηγείται ανάμεσα σε φύλλα εργασίας και παιχνίδια που απαιτούν βαριά γραφικά.

 

Τα νέα ideacentre Y900 και Y700

Gaming_Photography_v04_0008_UPDATEΣχεδιασμένη για πολυάσχολους, εποχιακούς gamers, η νέα σειρά ideacentre Y είναι έτοιμη να λειτουργήσει καθώς είναι εξοπλισμένη με νέους επεξεργαστές 6ης γενιάς Intel Quad Core i7 και επιλογές διακριτών γραφικών. Το ideacentre Y900 αλλά και το Y700 είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστούν – ιδανικά γι αυτούς που εκτιμούν τον χρόνο αλλά τους αρέσει να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους συνεχώς. Τα νέα desktops διευκολύνουν τις επιλογές μελλοντικών αναβαθμίσεων, έχοντας ένα αρκετά μεγάλο φάσμα για να έχουν μία ολόκληρη ATX motherboard και υποστηρίζουν τροφοδοτικά έως και 1000W.

 

Επίσης, το νέο ideacentre Y900 υποστηρίζει έως και δύο κάρτες γραφικών, όλες προσβάσιμες μέσω μίας θύρας εισόδου, που ανοίγει ένα μοντέρνο ημιδιάφανο πλευρικό πάνελ. Ένα εσωτερικό καλώδιο με σύστημα δρομολόγησης κρατάει τα καλώδια τακτοποιημένα στο εσωτερικό. Επίσης υπάρχει επιπρόσθετος χώρος για να αναβαθμιστούν με ένα σύστημα ψύξης στην κορυφή και δύο φίλτρα σκόνης που αυξάνουν την αξιοπιστία των 120mm και 140mm ανεμιστήρων εξασφαλίζουν ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν θα ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και όταν οι gamers θα φτάνουν στα όρια.

 

Νέο ideapad Y700

Gaming_Photography_v04_0004_UPDATEΗ Lenovo δημιούργησε το νέο ideapad Y700 για τους gamers που είναι εν κινήσει έχοντας στο μυαλό της την απόδοση και την ευελιξία. Σχεδιασμένο για μία σταθερή αλλά και οικονομική εμπειρία gaming, το νέο ideapad™ Y700 συνδυάζει την ευελιξία ενός laptop με την ισχύ των τελευταίων επεξεργαστών Intel ή AMD και διακριτά γραφικά για να μείνετε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι – ακόμη και όταν είναι ώρα για ένα διάλειμμα. Με πανίσχυρα ηχεία JBL και subwoofer και μία προαιρετική 10-point multitouch οθόνη ή 3D κάμερα Intel’s RealSense (στο laptop των 15 ιντσών), το νέο ideapad Y700 έχει φτιαχτεί για μία συνολική καθηλωτική εμπειρία gaming.

 

Νέα Εξαρτήματα Lenovo Y Series

 

Η Lenovo επίσης έχει δημιουργήσει πέντε εργαλεία για να εμπλουτίσει την εμπειρία του gaming:

– Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset: Διαθέτει ήχο 7.1 virtual surround, γρήγορη επιλογή σίγασης, κουτί ελέγχου ήχου και ένα αποσπώμενο μικρόφωνο. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στα κάλυπτρα των ηχείων να είναι και αναδιπλώμενα αλλά και ρυθμιζόμενα.

-Lenovo Y Gaming Precision Mouse: Διαθέτει ευκρίνεια, ρυθμιζόμενες ταχύτητες, 8 προγραμματισμένα κουμπιά, 4 επίπεδα προγραμματισμένου DPI, 5 επίπεδα ρυθμιζόμενου βάρους και έναν εργονομικό σχεδιασμό για τις έντονες ώρες gaming.

-Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard: Διαθέτει μηχανικό κουμπί backlight anti-ghosting, 6 προγραμματισμένα κουμπιά για ηχογράφηση, 5 ρυθμιζόμενα επίπεδα φωτεινότητας και ένα κουμπί για τον έλεγχο του Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset και ένα αποσπώμενο στήριγμα παλάμης.

-Lenovo Y Gaming Backpack:
Συνδυάζεται με laptop των 17.3 ιντσών, διαθέτει φουσκωμένες τσέπες, ένα προστατευτικό και ένα λουρί για το στήθος για επιπλέον στήριξη.

-Lenovo Y Gaming Mouse Mat:
Υψηλή αξιοπιστία και αδιάβροχη σύνθεση.