Για τρίτη χρονιά η Samsung Electronics Hellas βρίσκεται δίπλα στο eGaming ως χρυσός χορηγός, στηρίζοντας μια από τις κορυφαίες gaming διοργανώσεις στα Βαλκάνια.

SamsungUHDCurvedMonitor_RacingGameΗ Samsung Electronics Hellas στηρίζει για τρίτη συνεχή χρονιά το eGaming. Η εταιρεία ως χρυσός χορηγός δίνει το παρών σε ένα από τα μεγαλύτερα gaming event των Βαλκανίων.

 

Το eGaming θα διεξαχθεί από τις 5 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), παρουσιάζοντας πλήθος gaming επιλογών και happenings, όπως διαγωνισμούς, τουρνουά, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και συζητήσεις.

 

Όλοι όσοι επισκεφτούν το event θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία του Samsung Gaming.

 

Επιπλέον η Samsung θα υποδεχθεί όλους τους gamers στο Περίπτερο 17, στο ειδικά διαμορφωμένο booth, όπου και θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα πιο πρόσφατα monitors της εταιρείας, που περιλαμβάνουν Curved και UHD οθόνες.

 

Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν το booth, έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για ένα Samsung Curved monitor 34”, για να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία gaming από την άνεση του σπιτιού τους.