Το ελαφρύ notebook “ThinkPad Yoga” και το ισχυρό Desktop Computer “ThinkCentre Tiny” αλλάζουν την επαγγελματική χρήση υπολογιστών.

ThinkPad_Yoga_460_Silver_Product_Photography_007_v02Η Lenovo, παγκόσμιος ηγέτης στα ευέλικτα notebooks και τα desktops, σήμερα ανακοίνωσε ένα γενικό επανασχεδιασμό της σειράς προϊόντων ThinkPad Yoga και ThinkCentre. Μία πρόσφατη έρευνα της Lenovo σε πάνω από 6.000 επιχειρήσεις κατέδειξε ότι η ασφάλεια, η φορητότητα και η αξιοπιστία ήταν ανάμεσα στα κορυφαία σημεία που αναζητούν οι καταναλωτές σήμερα και περισσότεροι από ένα τέταρτο σχεδιάζουν να στραφούν σε φορητές συσκευές.

 

Η νεότερη γενιά των πιο λεπτών και ελαφρών ThinkPad Yoga 260 και 460, και τα ταχύτερα από ποτέ desktops ThinkCentre, σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στους καταναλωτές λύσεις στις σημαντικές τους ανάγκες.

 

Το ThinkPad Yoga σχεδιάστηκε για μία νέα γενιά καταναλωτών

Σύμφωνα με την έρευνα της Lenovo το 53% των υπαλλήλων εργάζονται από το σπίτι τουλάχιστον κάποιες ώρες, το 61% είναι υποχρεωμένο να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους και το 46% είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 34 χρονών. Αυτοί οι καταναλωτές είναι το αναδυόμενο εργατικό δυναμικό, αυτοί που θα παίρνουν τις αποφάσεις στο άμεσο μέλλον και αναζητούν ενεργά την τεχνολογία αιχμής για να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζονται πραγματικά αξιόπιστες κινητές συσκευές χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

 

ThinkPad_Yoga_460_Silver_Product_Photography_010_v02Τα ThinkPad Yoga 260 και 460 είναι η τέλεια λύση για τους σύγχρονους χρήστες. Η έξυπνη ευελιξία, με τις τόσες λειτουργίες, προσφέρει στους χρήστες την ελευθερία να δουλεύουν με τους δικούς τους κανόνες, διαλέγοντας τον καταλληλότερο τρόπο για την εκάστοτε εργασία. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε επιλεγμένα μοντέλα, όπως η wireless WAN LTE-A συνδεσιμότητα προσφέρει ταχύτητες τρεις φορές γρηγορότερες από το LTE και η προαιρετική ενσωματωμένη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και η προστασία smartcard προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στοιχείων και αποδοτικότητα εν κινήσει.

 

Ένα ακόμη πιο ακριβές και επαναφορτιζόμενο ThinkPad Pen Pro εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης των Windows 10 και σε συνδυασμό με την εφαρμογή Lenovo WRITEit, φέρνει την καινοτομία στον τρόπο που οι χρήστες χειρίζονται το ThinkPad Yoga. Το Yoga 460 προσφέρει την επιλογή μίας φωτεινής οθόνης WQHD και διακριτικά γραφικά για να προσφέρουν ένα ultrabook υψηλών επιδόσεων χωρίς κανένα συμβιβασμό.

 

Οι IT managers μπορούν να νιώθουν πλέον μεγαλύτερη ηρεμία, λόγω της μοναδικής αξιοπιστίας των θρυλικών ThinkPad και χάρη στα εργαλεία εγκατάστασης σύμφωνα με τα στάνταρ της βιομηχανίας. Επιπλέον, ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων επιτρέπει σε οποιονδήποτε IT manager να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες κάθε χρήστη.

 

Διαθέσιμα σε μαύρο και ασημί, τα νέα προϊόντα χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές τελευταίας τεχνολογίας Intel Core 6ης γενιάς, με έως 16GB μνήμη και προαιρετικούς δίσκους PCIe στο Yoga 260 για μέγιστη απόδοση. Η διαχείριση γίνεται απλούστερη και πιο αποδοτική από ποτέ με το νέο OneLink+ Dock με διπλάσιες ταχύτητες μεταφοράς έως 33Gbps επιτρέποντας ανάλυση 4K και άλλες συνδέσεις μέσω ενός μόνο καλωδίου.

 

Το Lenovo ThinkCentre M900 Tiny σπάει τα ρεκόρ

M900z_Touch_Win 10 MiniStart_01_resultΤο αυθεντικό έξτρα-μικρό αντιπροσωπευτικό desktop, ThinkCentre Tiny, παραμένει ασύγκριτο καθώς συνδυάζει μέγεθος, αποδοτικότητα, αξιοπιστία και μια απαράμιλλη γκάμα επιλογών εξοπλισμού και επέκτασης. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαση του νέου μετασχηματιστή Lenovo Pro WiDi κάνει τις ασύρματες συνδέσεις σε WiDi απλές και μειώνει την «ακαταστασία» των καλωδίων.

 

Σε μία πρόσφατη εσωτερική εκτίμηση2, το ThinkCentre M900 Tiny ξεπέρασε, κατά πολύ, τους ανταγωνιστές του έως 48% και η πρώτη γενιά Tiny κατά 128%, εν μέρει χάρη στη στήριξη του αποθηκευτικού χώρου PCIe που προσφέρει έως 80% καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους κλασσικούς δίσκους. Η σειρά ThinkCentre Tiny επίσης, μπορεί να υποστηρίξει ότι είναι ο υπολογιστής που μαζεύει τη λιγότερη σκόνη από τον καθένα στον κόσμο.

 

Με το νέο προαιρετικό προστατευτικό σκόνης ThinkCentre, που αποτρέπει τη συγκέντρωση της, η οποία επηρεάζει την απόδοση και την αξιοπιστία σε ποσοστό έως και 37% σε έναν κύκλο ζωής τριών ετών του προϊόντος, η σειρά Tiny είναι πιο αποδοτική από ποτέ.

 

Η επόμενη γενιά, που περιέχει το νέο M900z all-in-one, τον πύργο M900, τον υπολογιστή μικρού μεγέθους και τα desktops M900, M700 and M600 Tiny, θα προστατεύσει τα δεδομένα των χρηστών με λύσεις απίστευτης ασφάλειας, προφυλάσσοντας το ενάντια στις ανεπιθύμητες φυσικές βλάβες και διασφαλίζοντας κρίσιμα δεδομένα.

 

ThinkCentre M SFF LΕπιπλέον, η Lenovo έχει επεκτείνει την αξιοπιστία δοκιμάζοντας το ThinkCentre portfolio της. Πέρα από τη ρίψη, το τίναγμα, τη δόνηση και άλλα τεστ αξιοπιστίας, το ThinkCentre Tiny υπόκειται επίσης σε 8 εξαντλητικές δοκιμές Mil-spec, όπως ακραίες θερμοκρασίες, άμμο και λειτουργία σε υψηλό υψόμετρο για να εξασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν γρήγορη και αξιόπιστη επίδοση για πολλά χρόνια ακόμα σε κάθε περιβάλλον.

 

Περιέχοντας τη νέα 6η γενιά επεξεργαστών Intel Core, η σειρά ThinkCentre M προσφέρει μία ευρεία γκάμα CPU, αποθήκευσης και επιλογές γραφικών με αποτέλεσμα οι αναβαθμίσεις και η συντήρηση να γίνονται πιο εύκολα με τη χρήση λιγότερων εργαλείων. Οι λύσεις στη διαχείριση, όπως τα Intel vPro, PC Cloud Manager και Microsoft SCCM, έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν το συνολικό κόστος και να απλοποιούν το φόρτο εργασίας στις υπηρεσίες υποστήριξης.