Έξυπνα προϊόντα και λύσεις νέας γενιάς θα παρουσιάσει η D-Link στην έκθεση IFA 2015. Ξεχωρίζει η νέα Pet Monito για την παρακολούθηση των κατοικιδίων εντός του σπιτιού.

D-Link_LogoΚορυφαίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι παντού και πάντα συνδεδεμένοι θα παρουσιάσει η D-Link στην Έκθεση IFA 2015 (Βερολίνο, 4-9 Σεπτεμβρίου 2015). Στο περίπτερο 110-12, στην αίθουσα 25, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά παγκοσμίως οι νέες λύσεις που συμπληρώνουν την οικογένεια προϊόντων Smart Home, η νέα κάμερα ειδικά για την παρακολούθηση των κατοικιδίων Pet Monitor καθώς και ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η ασύρματη τεχνολογία.

 

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της D-Link στην IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού mydlink Home, με τα οποία η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα αποτελούμενο από 12 «έξυπνες» συσκευές, που συνεργάζονται μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας άμεσα το σπίτι σε ένα Smart Home.

 

anotated_diagram_with_anotation_2Το ενδιαφέρον αναμένεται επίσης να κερδίσει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση της EyeOn Pet Monitor, μίας κάμερας που θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες ζώων που λείπουν συχνά από το σπίτι, καθώς είναι σχεδιασμένη ειδικά για την παρακολούθηση των τετράποδων τους φίλων.

 

Και καθώς η εταιρία παραμένει πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για κατασκευή λύσεων που προσφέρουν σύνδεση από παντού, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τμήμα της παρουσίας της στην έκθεση στα router ασύρματης τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας λύσεις νέας γενιάς προϊόντων ειδικά για το σύγχρονο σπίτι.