Το CU Pop-Up Service Bike κάνει βόλτες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για δωρεάν service ποδηλάτων και το Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας τα 450 service στο σύνολο.

CU Pop Up BikeΤο CU Pop-Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU που είναι σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες, συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο τα δωρεάν service σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εδώ και 3 χρόνια έχει πραγματοποιήσει πάνω από 450 δωρεάν service σε διάφορες περιοχές της Αττικής, στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λειβαδιά και στην Εύβοια.

 

Το CU pop-up service bike είναι ένα ποδήλατο με ένα trailer, που ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s και εξειδικευμένους μηχανικούς ποδηλάτων.

 

Το trailer κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και ο μηχανικός που το οδηγεί μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τα ποδήλατα. Το CU pop-up service bike θα το συναντήσει κάποιος σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.

 

To αναλυτικό πρόγραμμα για τις επόμενες βόλτες του κινητού συνεργείου διαμορφώνεται ως εξής:

 

– 5 Σεπτεμβρίου στο Χαλάνδρι – Βριλήσσια
– 6 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ
– 8 & 9 Σεπτεμβρίου στο Π. Φάληρο/Φλοίσβος
– 18 Σεπτεμβρίου στην παραλία Θεσσαλονίκης
– 19 Σεπτεμβρίου στην παραλία Θεσσαλονίκης
– 27 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση
– 10 Οκτωβρίου στο Μοναστηράκι/Κεραμεικός