Tο 14ο Banking Forum διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ, την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Μαρτίου στο Hilton, από τις 16.00 και 09.00 αντίστοιχα.

profileΗ Profile για μια ακόμα χρονιά υποστηρίζει εκδηλώσεις του τραπεζικού κλάδου με την μεγάλη χορηγία στο 14ο Banking Forum της ΕΕΔΕ, στις 17 και 18 Μαρτίου στο Hilton. Κεντρικός άξονας του συνεδρίου είναι «Η Πληροφορική και Τράπεζες: Η ανταγωνιστικότητα οδηγεί την τεχνολογία» με τις εξής επιμέρους θεματικές ενότητες α. «Στρατηγικές προκλήσεις της πληροφορικής στον τραπεζικό χώρο», β. «Συστήματα πληρωμών», γ. «Η πληροφορική ως παράγοντας επιχειρηματικής καινοτομίας» και δ. «Collaboration & Content Management».
Η PROFILE συμμετέχει στην πρώτη ενότητα (Στρατηγικές προκλήσεις της πληροφορικής στον τραπεζικό χώρο) την Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 17:00, με την εισήγηση του κου Α. Τσούμπρη, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της PROFILE Financial Solutions με τίτλο «Πληροφορική και οικονομική κρίση, μια πολύπτυχη σχέση». Η εισήγησή του απευθύνεται σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη πληροφορικής των τραπεζών και σκοπό έχει την βέλτιστη πληροφόρηση του κλάδου αναφορικά με τις νέες και δυνατές εφαρμογές της πληροφορικής στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των πιστωτικών ιδρυμάτων ώστε να εξοικονομήσουν σημαντικούς πόρους στην εκτέλεση των εργασιών τους.
Επιπλέον, οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν στο περίπτερο της PROFILE για τις νέες λύσεις που προσφέρει μέσω των επιμέρους τμημάτων της μονάδας Financial Solutions στους τομείς: Banking & Payment Systems, Risk & Compliance και Investment Markets, τα οποία αναπτύσσουν καινοτομικές εφαρμογές όπως το νέο FMS, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα χρηματοοικονομικής διαχείρισης, το IMSplus, το SPECTRUM κ.ά τα οποία τόσο αυτόνομα όσο και μέσω συνεργασιών με διεθνείς οίκους όπως SunGard, NetEconomy, Fundtech προσφέρουν σε πιστωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού ολοκληρωμένη κάλυψη και συμμόρφωση σε κοινοτικές οδηγίες όπως Solvency II, SEPA, κ.ά.