Ευέλικτοι βιντεοπροβολείς της Epson για όλη την οικογένεια. Απολαύστε ταινίες υψηλής ανάλυσης στο σπίτι ή πραγματοποιήστε παρουσιάσεις στο γραφείο.

EB-W32Η νέα σειρά ευέλικτων και φορητών βιντεοπροβολέων της Epson είναι ιδανική και για το σπίτι και για το γραφείο (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Είτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε βλέπετε οικογενειακές φωτογραφίες ή πραγματοποιείτε σημαντικές παρουσιάσεις, η σειρά έχει την ευελιξία που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια. Με εικόνες υψηλής ποιότητας, εύχρηστα χαρακτηριστικά, κομψή και φορητή σχεδίαση, το μόνο πράγμα για το οποίο χρειάζεται να ανησυχείτε είναι οι τσακωμοί για το ποιος θα τον χρησιμοποιήσει πρώτος!

 

Στο σπίτι ή το γραφείο, όλοι θέλουν να παρακολουθούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με εντυπωσιακά χρώματα που φαίνονται τέλεια, ακόμα και σε χώρους με έντονο φωτισμό. Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία 3LCD και την εξίσου υψηλή φωτεινότητα λευκής και έγχρωμης εικόνας, αυτοί οι βιντεοπροβολείς είναι τρεις φορές περισσότερο φωτεινοί από τους βιντεοπροβολείς DLP μονού chip1. Και εκτός από αυτό, το περιεχόμενο θα έχει μεγάλη λεπτομέρεια με ευκρινείς και καθαρές μαύρες αποχρώσεις, δημιουργώντας λεπτομέρειες σκιάσεων υψηλής ευκρίνειας. Kαι όλα αυτά χάρη στο λόγο αντίθεσης 15.000:1 που υποστηρίζει όλη η σειρά.

 

Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κινηματογράφου για τους φίλους και την οικογένειά σας και απολαύστε εικόνες υψηλής ποιότητας σε μια τεράστια οθόνη έως και 300 ιντσών. Ταινίες, αθλητικοί αγώνες και μοναδικά θεάματα θα προβάλλονται ευκρινή και καθαρά, και για όσους θέλουν ζωντανό περιεχόμενο Full HD, ο EB-U04 παρέχει την απόλυτη εμπειρία προβολής.

 

Η Νατάσσα Γεωργίου, Corporate Channel Manager, Epson Hellas, δήλωσε: «Οι φορητοί βιντεοπροβολείς πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται σε διάφορα μέρη και θέλαμε όλη η οικογένεια να απολαύσει αυτή τη σειρά. Αυτοί οι βιντεοπροβολείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια, τόσο απο τους γονείς, για να πραγματοποιούν παρουσιάσεις υψηλής ποιότητας στο χώρο εργασίας και στο οικιακό γραφείο τους,όσο και από τα παιδιά για την παρακολούθηση περιεχομένου στα δωμάτιά τους. Όλη η οικογένεια μπορεί να συγκεντρώνεται στο τέλος της ημέρας και να χρησιμοποιεί το βιντεοπροβολέα για να παρακολουθεί μια ταινία ή να προβάλλει οικογενειακές φωτογραφίες στο σαλόνι.»

 

D704D69F-4CDA-4D92-8F59-358C309DC753Χάρη στη ρύθμιση χωρίς προβλήματα, όλη η σειρά επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα. Η μετακίνηση του βιντεοπροβολέα από το ένα δωμάτιο στο άλλο μέσα στο σπίτι ή το γραφείο γίνεται εύκολα με την περιλαμβανόμενη τσάντα μεταφοράς και, χάρη στην κατακόρυφη και την οριζόντια διόρθωση keystone, ο βιντεοπροβολέας μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες θέσεις χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα.

 

Μετά την εγκατάσταση, η σύνδεση με το βιντεοπροβολέα χρησιμοποιώντας μια έξυπνη συσκευή είναι τόσο εύκολη όσο η σάρωση ενός κωδικού QR. Με απλή λήψη της εφαρμογής iProjection, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να προβάλλουν φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα από τις έξυπνες συσκευές τους2. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης μια είσοδο HDMI3 για την εύκολη μετάδοση ψηφιακού και ηχητικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας.

 

Η Epson κατανοεί ότι οι χρήστες δεν θέλουν να χάνουν χρόνο στη συντήρηση και με αυτήν τη σειρά δεν θα χρειαστεί. Στην πραγματικότητα, ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το βιντεοπροβολέα για να παρακολουθείτε μια ταινία κάθε ημέρα, θα χρειάζονταν 15 χρόνια4 μέχρι η λάμπα ή το φίλτρο να χρειαστεί αντικατάσταση.

 

Ενώ όλη η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε τη χρειάζεστε, ο EB-U32 και ο EB-W32 είναι ειδικά σχεδιασμένοι για περιβάλλον γραφείου. Ο ευέλικτος EB-U32 έχει ανάλυση WUXGA, παρέχοντας την ευελιξία προβολής εταιρικού περιεχομένου στη φυσική του ανάλυση, συμπεριλαμβανομένου και του Full HD. Επίσης επιτρέπουν στους χρήστες να ξεκινήσουν να τους χρησιμοποιούν αμέσως με μια σειρά ενσωματωμένων επιλογών δυνατοτήτων διασύνδεσης ώστε να μπορούν να δημιουργούν παραγωγικές συναντήσεις συνεργασίας.

 

U32(550-x-310)Και τα δύο μοντέλα γραφείου έχουν την ευελιξία να μεταδίδουν παρουσιάσεις σε πολλούς βιντεοπροβολείς σε ένα δίκτυο, επιτρέποντάς τους να γίνονται ορατοί σε διάφορες τοποθεσίες. Οι χρήστες στις τοποθεσίες αυτές μπορούν επίσης να πραγματοποιούν κοινή χρήση του περιεχομένου τους ασύρματα από τις συσκευές τους με όλους τους συμμετέχοντες στη συνάντηση. Όλες αυτές οι εξαιρετικές λειτουργίες είναι επίσης διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα της σειράς με την προσθήκη ενός κλειδιού ασύρματου LAN ELPAP10.

 

Για οικογένειες που δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο τι θα παρακολουθήσουν και για παθιασμένους επαγγελματίες που δουλεύουν σε πολλά έργα, η προσθήκη της λειτουργίας διαιρούμενης οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν δύο πράγματα ταυτόχρονα ή να συνδυάζουν εργασία και παιχνίδι.

 

Η πλήρης σειρά βιντεοπροβολέων (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) θα είναι διαθέσιμη για αγορά από την 1η Σεπτεμβρίου 2015.