Για πρώτη φορά το ΠΛΑΙΣΙΟ δίνει τη δυνατότητα, με την αγορά μίας σχολικής τσάντα “Hugtag”, να χαρίσεις άλλη μία σε ένα παιδί που την έχει ανάγκη από 8 ΜΚΟ.

#hugtag (2)Συγκεκριμένα, όσοι αποκτήσουν μία τσάντα «Hugtag» στο Πλαίσιο, μπαίνουν στο www.hugtag.gr και επιλέγουν έναν από τους 8 ΜΚΟ οργανισμούς, όπου θέλουν να σταλεί το δεύτερο σακίδιο – δώρο από το Πλαίσιο. Στην ενέργεια Hugtag που «τρέχει» το Πλαίσιο σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», συμμετέχουν οι ΜΚΟ: ΙΚΕ Χατζηπατέρειο, ΚΕΑΤ, Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων, ΕΝΑ παιδί – ΕΝΑΣ κόσμος, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου και Φλόγα.

 

Ανεξάρτητα από την αγορά τσάντας «Hugtag», όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στη διάδοση του σκοπού, χαρίζοντας αντί για τσάντες …αγκαλιές! Το Πλαίσιο δημιούργησε το http://fb.plaisio.gr/spreadHug για free hugs σε αγαπημένα σου πρόσωπα μέσω email, Facebook ή Twitter!

 

Για την #ταξη16, που ξεκινά σε λίγες βδομάδες, βρίσκεις, εκτός από τσάντες «Hugtag», 15.000 σχολικά και είδη τεχνολογίας.

 

Συγκεκριμένα, στο www.plaisio.gr ή σε ένα από τα 25 καταστήματα μας σε περιμένουν:

– έτοιμες λίστες για Νηπιαγωγείο & Δημοτικό

– τσάντες γεμάτες σχολικά με 9,99€

– top τιμές σε 6 βασικά σχολικά

– όλα τα είδη, που εξοπλίζουν το «αρχηγείο» της μελέτης από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο

– το πρώτο smartphone ή tablet

– κουπόνι τεχνολογίας

– δωρεάν αποστολή για σχολικά άνω των 35€