Ενισχυμένη θα είναι η παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών του Βερολίνου, IFA 2015, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

ifa-entrance-main3Στις 4 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της η διεθνής έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances, IFA, στο Βερολίνο και για πρώτη φορά, μετά από πολλές δεκαετίες, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί, μεταξύ 1.538 εκθετών, από τρεις ελληνικές επιχειρήσεις. Πρόκειται για τις CRYSTAL ACOUSTICS, HOMELECTRIC GREECE και VOLTE-TEL COMMUNICATIONS – ΜΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ.

 

Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για Audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, hardware, internet, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.

 

Εκτός των πλέον σύγχρονων προϊόντων, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά και θα παρουσιαστούν σ’ αυτό το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, η IFA δίνει βάρος και σε θέματα όπως η εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και η «έξυπνη» χρήση των συσκευών. Επιπλέον, τομείς στην IFA αποτελούν το IFA iZone (Mac, iTech, και Apps), IFA Fitness & Activity και IFA TecWatch (τεχνολογίες του αύριο, λύσεις για 3D και Super HD).

 

Για πρώτη φορά φέτος, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης, συνάντηση με κορυφαία στελέχη και decision makers της βιομηχανίας του κλάδου, το IFA+ Summit, όπου θα παρουσιαστεί η «επόμενη μέρα» και οι τεχνολογίες του μέλλοντος.

 

Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA, μία έκθεση που διοργανώνεται στο Βερολίνο από το 1924, συγκεντρώνοντας τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές και εμπόρους του κλάδου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παραγγελιών με τζίρο της τάξεως των 4 δισ. ευρώ.

 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου για την Ελλάδα, αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.ifa-berlin.com, καθώς και να παραγγείλει κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης και ειδική έκπτωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 64 19 038.