Το eGaming 2015, το κορυφαίο gaming event στα Βαλκάνια, έρχεται από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με τουρνουά, video games και διαγωνισμούς.

egamingΤο μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια με πάνω από 80.000 κόσμο επισκεψιμότητα, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη στο διαβόητο περίπτερο δεκαεπτά (Hangar 17) από τις 5 εώς τις 13 Σεπτεμβρίου 2015. 3.500 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panels με όλα τα αγαπημένα σας νέα και παλιά πρόσωπα του community και άπειρες εσωτερικές εκδηλώσεις θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν ελεύθερα νέους τίτλους, να διαγωνιστούν σε τουρνουά και άλλες διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά. Τα έπαθλα αυξάνονται σε πάνω από 15.000€ σε τίτλους όπως οι Dota 2, League of Legends, Hearthstone, CS: GO, FIFA15, NB2K15, Mortal Kombat X, Super Smash Bros, Call of Duty, Street Fighter, κ.α, διαγωνισμούς και quizzes καθημερινά.

 

Η Riot Games έρχεται μετά από 3 χρόνια ξανά στην Θεσσαλονίκη με δικά της exclusive happenings, ενώ η Disney Interactive θα έχει επίσης το δικό της booth αφιερωμένο στο νέο Disney Infinity για διαγαλαξιακές μάχες στο Star Wars.

 

Όπως κάθε χρονιά έτσι φέτος θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην επιτραπέζια πλευρά του gaming, με επιδείξεις κλασσικών και νέων επιτραπέζιων τίτλων αλλά και τουρνουά σε μεγάλα card games όπως το Yu Gi Oh! και Magic the Gathering. To cosplay κομμάτι της εκδήλωσης μεγαλώνει με δύο διαγωνισμούς, workshops και on stage παρουσιάσεις. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά μερικούς από τους καλύτερους cosplayers της Ελλάδας και αν βγάλετε φωτογραφία μαζί τους, ενώ μην διστάσετε να κάνετε τις ερωτήσεις για να μάθετε όλα τα κρυφά μυστικά του στην κατασκευή στολών και πανοπλιών.

 

Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω δεν σας αρκούν, θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από τα μεγαλύτερα gaming sites στην Ελλάδα και την αφρόκρεμα των Youtubers. Το IGN Greece αναλαμβάνει φέτος να σας συστήσει σε όλους τους νέους τίτλους που αναμένεται να δούμε το 2015 και 2016, με αποκλειστικό υλικό και panels, όχι μόνο σε games αλλά και ταινίες.

 

Τέλος, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια; Videogames, gaminggear, merchandise, anime, movies, tvseries, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο.

 

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 80η ΔΕΘ, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.