Η νέα έκδοση των δημοφιλών ακουστικών Bluetooth της μεσαίας κατηγορίας, LG Tοne Ultra, προσφέρει υψηλή ποιότητα ήχου, πλήρη ευελιξία και premium λειτουργίες.

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-2Η LG Electronics παρουσίασε την τελευταία έκδοση των ακουστικών LG TONE ULTRA (μοντέλο HBS-810), προσθέτοντας ένα ακόμη προϊόν στη μεσαία κατηγορία των stereo ακουστικών Bluetooth. Η εμπορική διάθεση των HBS-810 TONE ULTRA θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου από τις ΗΠΑ, και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες βασικές αγορές της Ασίας και της Ευρώπης.

 

Η παρουσίαση των LG HBS-810 έρχεται λίγο μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της LG ότι οι πωλήσεις των ακουστικών της σειράς LG TONE Bluetooth έφτασαν τα δέκα εκατομμύρια παγκοσμίως από τον Οκτώβριο του 2010, οπότε και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά η συγκεκριμένη σειρά. Παρόλο που διαθέτουν premium χαρακτηριστικά, τα νέα TONE ULTRA προσφέρουν τη δυνατότητα πλέον σε ακόμη περισσότερους χρήστες να απολαύμβάνουν έναν μοναδικό συνδυασμό ήχου υψηλής πιστότητας κι ευελιξίας, έναντι ενός λογικού κόστους.

 

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-1Βελτιώνοντας το προηγούμενο μοντέλο TONE ULTRA HBS-800, η LG σχεδίασε τα νέα LG HBS-810 με στόχο να προσφέρει μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Στην τελευταία τους αυτή έκδοση, τα ακουστικά TONE ULTRA αξιοποιούν τη συνεργασία της LG με την JBL, μία από τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων ήχου στον κόσμο, ώστε να προσφέρουν στον καταναλωτή ήχο υψηλής ποιότητας.

 

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία ‘Quad-Layer Speaker Technology’ των ακουστικών TONE ULTRA βοηθά στην καλύτερη αναπαραγωγή χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων, ενώ παράλληλα η βέλτιστη λειτουργία του μηχανισμού ισοστάθμισης αναβαθμίζει συνολικά την ποιότητα του ήχου. Οι ειδικές απολήξεις από μαλακή σιλικόνη εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή στον ακουστικό πόρο, προσφέροντας μέγιστη απομόνωση των εξωτερικών θορύβων και πιστότερη αναπαραγωγή της μουσικής, με ελάχιστες εξωτερικές παρεμβολές.

 

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-4Τα νέα LG TONE ULTRA διαθέτουν επίσης μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες τις οποίες μέχρι σήμερα συναντούσαμε μόνο σε high-end ακουστικά. Χάρη στoν πρωτοποριακό μηχανισμό διαχείρισης καλωδίου της LG, τα ακουστικά μπορούν να ‘μαζεύουν’ εντελώς, ώστε να παραμένουν πάντα κομψά, χωρίς μπερδεμένα καλώδια, ενώ το ειδικό πλήκτρο τύπου ‘jog’ επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο της έντασης, αλλά και της μουσικής με επιλογές όπως ‘fast-forward’ και ‘rewind’.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε ένα ακόμη νέο μοντέλο στη γκάμα των ακουστικών TONE ULTRA της LG, δίνοντας έτσι στους χρήστες μας ακόμη περισσότερες επιλογές που θα τους επιτρέψουν να απολαμβάνουν την απόλυτη ηχητική εμπειρία ενός ζεύγους stereo ακουστικών Bluetooth», δήλωσε ο κ. Seo Young-jae, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής στο Τμήμα Innovative Personal Devices της LG Electronics Mobile Communications Company.

 

LG-TONE-ULTRA-HBS-810-3«Με τόσα πολλά premium χαρακτηριστικά, σε τόσο εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, ελπίζουμε ότι ακόμη περισσότεροι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική ακουστική εμπειρία που προσφέρουν τα ασύρματα ακουστικά Bluetooth της σειράς LG Tone Series».

 

Πληροφορίες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα των νέων ακουστικών θα δίνονται λίγο πριν την κυκλοφορία τους στην εκάστοτε αγορά. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG στην IFA 2015 (Hall 18, Messe Berlin) θα μπορούν να δουν και να ακούσουν από κοντά τα νέα TONE ULTRA, από τις 4 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.