Η Samsung παρουσίασε στην IFA 2015 τα νέα προϊόντα ψηφιακής σήμανσης που ενσωμάτωσε στο πλούσιο portfolio επαγγελματικών λύσεων SMART Signage της Ευρώπης.

Virtual Fitting Solution 1Στο πλαίσιο της IFA 2015 η Samsung Electronics θα παρουσιάσει τις τελευταίες προσθήκες της στο καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ψηφιακής σήμανσης (SMART Signage) που διαθέτει για τις ευρωπαϊκές αγορές.

 

«Καθώς τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις αυξάνονται, οι υψηλής απόδοσης τεχνολογίες οθόνης μπορούν να προσφέρουν στις εταιρείες συγκριτικό πλεονέκτημα, βελτιώνοντας τη δυνατότητά τους να επικοινωνήσουν με εντυπωσιακό τρόπο» δήλωσε ο κ. Seok-gi Kim, Senior Vice President του Visual Display Business της Samsung Electronics.

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στην IFA πώς οι προηγμένες τεχνολογίες οθόνης SMART Signage δημιουργούν νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών τους.»

 

Οι τεχνολογίες οθόνης της Samsung αναβαθμίζουν την εμπειρία του καταναλωτή και των υπαλλήλων μέσω της καθαρότερης ποιότητας εικόνας και την εντυπωσιακή και αποτελεσματική παρουσίαση μηνυμάτων, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για έσοδα και παραγωγικότητα.

 

Με μία σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου οθόνες LED, εργονομικά επαγγελματικά monitors, καθώς και υβριδικές οθόνες που αξιοποιούνται τόσο για την παρουσίαση μηνυμάτων, όσο και για την παρακολούθηση τηλεόρασης, η Samsung θα προσφέρει στους επισκέπτες της IFA μία ματιά στο μέλλον των επιχειρήσεων και των καταστημάτων.

 

Το κατάστημα του μέλλοντος
Mirror Display 2Η σειρά οθονών της Samsung για καταστήματα προσφέρει στους πελάτες μία πιο προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία. Οι καινοτομίες αυτές εκτείνονται από τεχνολογίες που εντοπίζουν τις κινήσεις των καταναλωτών και τα αγοραστικά τους ενδιαφέροντα, προσφέροντας προσωποποιημένο διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς εκείνοι μετακινούνται στο κατάστημα, μέχρι εικονικά δοκιμαστήρια, οθόνες-καθρέπτες και μικρές οθόνες ψηφιακής σήμανσης, που συνδυάζουν την αναζήτηση των ενδυματολογικών επιλογών των πελατών, με έναν διαδραστικό κατάλογο συμπληρωματικών αξεσουάρ, αλλά και είδη που είναι σε εκπτώσεις.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Samsung θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη διάφανη οθόνη OLED. Με το λεπτό, αυτό-φωτιζόμενο πάνελ της, η οθόνη OLED της Samsung προσφέρει μία εντυπωσιακή λύση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των καταστημάτων, παρέχοντας στους πελάτες άψογη οπτική από κάθε γωνία. Η εξαιρετική φωτεινότητα της οθόνης (150 cd/m2), η υψηλή μετάδοση (45%) και η υψηλής ποιότητας απεικόνιση βοηθούν επίσης στο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πελατών και να βελτιώσουν την παρουσίαση του προωθητικού και ενημερωτικού περιεχομένου.

 

Ψηφιακή σήμανση LED που σε αιχμαλωτίζει
Virtual Fitting Solution 2Για να ανταποκριθεί στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από εταιρείες, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας, η Samsung επέκτεινε τις τεχνολογίες ψηφιακής σήμανσης LED (σε συνδυασμό με την εξαγορά της κατασκευάστριας LED οθονών YESCO Electronics) για να προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

 

Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης LED εσωτερικών χώρων προσφέρουν βαθύτερη αντίθεση και υψηλή ποιότητα εικόνας. Επίσης εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και λεπτομέρεια ακόμα και κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα μεγάλων θερμοκρασιών. Επιπλέον, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης LED της Samsung είναι διαθέσιμες ακόμα και σε ορθογώνια και κυκλικά σχήματα, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν εύκολα τις οθόνες, που ταιριάζουν με τη μάρκα τους και τις ανάγκες τους.

 

Οθόνες που προσφέρουν πολλές δυνατότητες
Με τη σειρά Samsung SMART Signage TV (SSTV) RHE, η εταιρεία συνδυάζει τα οφέλη της ψηφιακής σήμανσης με την ποιότητα εικόνας και την προσέλκυση του ενδιαφέροντος που προσφέρει η live τηλεόραση, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όσους δουλεύουν από το σπίτι ή σε μικρά γραφεία. Διαθέσιμες σε 48” και 55”, οι SSTV RHE προσφέρουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν εύκολα και γρήγορα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει κείμενο, εικόνες, βίντεο, προωθητικά banners και real-time προβολές.

 

Οι SSTV RHE χρησιμοποιούν το λογισμικό δημιουργίας περιεχομένου της Samsung, MagicInfo Express Content Creator 2. Με το λογισμικό, οι επιχειρήσεις μπορούν να σχεδιάσουν, προγραμματίσουν και ανανεώσουν τις όποιες προωθητικές τους ενέργειες με λιγότερο κόπο και κόστος από ότι χρειάζεται με στατικά, παραδοσιακά έντυπα υλικά.

 

Εργονομικά επαγγελματικά monitors που βελτιώνουν την παραγωγικότητα
Mirror Display 1Η σειρά των επαγγελματικών monitors ψηφιακής σήμανσης βελτιώνει την αποδοτικότητα στο χώρο εργασίας προσφέροντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

 

– SE790C και SE650C κυρτά monitors – Σχεδιασμένα για να ακολουθούν τη φυσική κυρτότητα του ανθρώπινου ματιού, τα κυρτά επαγγελματικά monitors της Samsung περιορίζουν την παραμόρφωση, στην οποία οδηγεί η κούραση, αλλά και τις αντανακλάσεις που υπάρχουν στις επίπεδες οθόνες. Εξοπλισμένες με βάση με την οποία αυξομειώνεται το ύψος, διαθέτουν ευρείες οπτικές γωνίες, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του χρήστη και προσφέρουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν το monitor για περισσότερη ώρα, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα.

 

– SE370 monitor ασύρματης φόρτισης – Το SE370 monitor της Samsung θα είναι διαθέσιμο σε 24” και 27”, μόνο στην Ευρώπη και είναι το πρώτο στον κόσμο monitor που προσφέρει ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση για όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Qi.