Η IGE S.A, διανομέας για gaming εταιρείες στην Ελλάδα, λέει “ναι” στο κεφάλαιο… software μετά από τη συνεργασία της με την εταιρεία Bigben. Έτσι, θα εκπροσωπεί τα προϊόντα της.

ige-Η IGE S.A., επίσημος διανομέας στην Ελλάδα για εταιρίες-θρύλους στον χώρο του Gaming και της Τεχνολογίας, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην πρωτοποριακή καριέρα της:

 

Προσθέτει και το κομμάτι του software στη λαμπρή της συνεργασία με την εταιρία Βigben, εκπροσωπώντας πλέον όλες τις κατηγορίες προϊόντων της Bigben στην Ελλάδα.

 

Από Σεπτέμβριο, η IGE S.A. και η Bigben θα μας προσφέρουν καυτά video-games που υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία του gameplay:

 

Θα οδηγήσουμε στις πιο αντίξοες συνθήκες με το απόλυτο racing game WRC 5, θα βιώσουμε τη βίαιη αδρεναλίνη του να παίζεις ράγκμπι με το RUGBY WORLD CUP 2015, θα πάρουμε αποφάσεις μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων που θα καθορίσουν νικητές και χαμένους στο HANDBALL 16, και θα ζήσουμε πολλές ακόμα συναρπαστικές στιγμές μέσα από τίτλους που ξεχωρίζουν λόγω της δημιουργικότητας και της μοναδικότητας τους.