Με νέες συσκευές ασύρματων συστημάτων ήχου θα βρεθεί η LG στην IFA 2015. Τα νέα ηχεία ‘Music Flow P5’ και ‘SoundPop 360’ συνδυάζουν δυνατό ήχο, φορητότητα και κομψό σχεδιασμό.

LG SoundPop-360_Music-Flow-P5Η LG Electronics διευρύνει τη συλλογή της από ασύρματα συστήματα ήχου, παρουσιάζοντας δύο νέα ηχεία Bluetooth στη φετινή IFA 2015, στο Βερολίνο. Τα ‘LG Music Flow P5’ και ‘SoundPop 360’ δημιουργήθηκαν για τους χρήστες που επιθυμούν την άνεση της φορητότητας, αλλά ταυτόχρονα αναζητούν ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς.

 

Το νέο LG Music Flow P5 είναι ένα ασύρματο ηχείο που εκπέμπει εξαιρετικά δυνατό ήχο. Ως μέλος της έξυπνης σειράς Music Flow της LG, το P5 υποστηρίζει τη λειτουργία ‘Auto Music Play’, με την οποία η μουσική ξεκινά να αναπαράγεται αυτόματα όταν βρίσκεται στην εμβέλεια της πηγής. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του επιτρέπει 15 συνεχόμενες ώρες αναπαραγωγής, για μία ολόκληρη μέρα λειτουργίας χωρίς φόρτιση.

 

Το ηχείο P5, αλλά και το νέο Ρ7 που παρουσιάστηκε πρόσφατα, αποδεικνύουν τη δέσμευση της LG να προσφέρει ολοένα και περισσότερα προηγμένα προϊόντα στην κατηγορία του ασύρματου ήχου με συναρπαστικό σχεδιασμό και ευελιξία.

LG SoundPop-360Με στόχο να προσεγγίσει τους σύγχρονους ενεργούς ακροατές, η LG σχεδίασε το ηχείο SoundPop 360 για μεγαλύτερη φορητότητα. Ο αντισυμβατικός σχεδιασμός του ηχείου είναι εμπνευσμένος από μία καφετιέρα, ώστε να ενσωματώνεται φυσικά στην καθημερινότητα του χρήστη. Έτσι, το εύχρηστο ηχείο LG SoundPop 360 ταιριάζει τέλεια σε κάθε είδους περιβάλλον, ταιριάζοντας αρμονικά με τα έπιπλα και τις υπόλοιπες συσκευές.

 

Ο δυνατός ήχος και οι μικρες διαστάσεις του ηχείου SoundPop 360 είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των εταιρειών Οικιακής Ψυχαγωγίας (Home Entertainment) και Κινητής Τηλεφωνίας (Mobile Communications) της LG. Το κυλινδικό ηχείο προσφέρει εμβέλεια 360 μοιρών, ώστε η μουσική να ακούγεται τέλεια σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Αποτελεί έτσι την ιδανική επιλογή για μεγάλες παρέες ή πάρτυ, καθώς προσφέρει 20 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής, προσθέτοντας μουσική σε οποιαδήποτε περισταση.

 

Και οι δύο νέες συσκευές προσφέρουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα εξαιρετικά προϊόντα ασύρματου ήχου της LG. Με τη λειτουργία ‘Multi Point’, τα ηχεία μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με πολλές συσκευές Bluetooth, επιτρέποντας έτσι σε δύο χρήστες να ελέγχουν τις συσκευές και τη μουσική. Αντίθετα, η λειτουργία ‘Dual Play’ επιτρέπει στους ακροατές να συνδέουν δύο ηχεία LG Bluetooth με μία φορητή συσκευή, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές προσαρμογής, όπως η λειτουργία στερεοφωνικού ήχου (stereo mode).

 

LG Music-Flow-P5Επιπλέον, η δυνατότητα συγχρονισμού με την τηλεόραση (TV Sound Sync ) επιτρέπει στο κάθε ηχείο να συνδέεται με μία συμβατή με Bluetooth τηλεόραση, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μία ιδιωτική προβολή δημιουργώντας το δικό τους οικιακό σινεμά.

 

«Χωρίς να επικεντρωνόμαστε πια μόνο στο ‘Internet of Things’, στην LG βάζουμε τώρα προτεραιότητα στην εποχή του ‘Internet of Audio’, παρουσιάζοντας το πιο ολοκληρωμένο ασύρματο οικοσύστημα», δήλωσε ο κ. Min Byung-hoon, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Καταναλωτικών Προϊόντων Ήχου & Εικόνας της LG. «Προς αυτή την κατεύθυνση ενσωματώσαμε την υψηλότερη ποιότητα τεχνολογίας ήχου σε ένα προηγμένο σύστημα δικτύων, ώστε να συνδέσουμε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων ήχου. Καινοτόμες τεχνολογίες, όπως τα ασύρματα Wi-Fi Music Flow ηχεία μας, αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ακούν μουσική οι ακροατές στην ψηφιακή εποχή».

 

Μπορείτε να δείτε τη νέα διευρυμένη σειρά ηχοσυστημάτων Bluetooth της LG καθώς και την έκδοση του ‘Music Flow P5 special edition’ από κοντά στην IFA 2015, στο περίπτερο της LG και την αίθουσα 18 του Messe Berlin, από τις 4-9 Σεπτεμβρίου. Επιπρόσθετα, θα παρουσιαστούν και οι νέες διευρυμένες δυνατότητες του δικτύου ασύρματης εμβέλειας του Music Flow χωρίς router.