Έλληνας είναι ο πρώτος μεγάλος νικητής στον μεγάλο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Sapphire σε παγκόσμια βάση και με θέμα την συναρμολόγηση ενός υπολογιστή βήμα προς βήμα. 

SAPPHIRE_logo_neroΗ Sapphire μετάδωσε μια σειρά από επεισόδια στο κανάλι του YouTube με τίτλο “PC Building with Josh” στο οποίο ουσιαστικά παρουσίασε τον «Τζός» στην συναρμολόγηση ενός υπολογιστή για τον φίλο του βήμα προς βήμα και με όλες τις λεπτομέρειες.

 

Ανέβασε 5 επεισόδια στο κανάλι YouTube της, με πέντε διαφορετικές εκδοχές συναρμολόγησης υπολογιστή για τον φίλο του Τζος με έξυπνες και αρκετά οικονομικές λύσεις.

 

Με αυτή λοιπόν την ευκαιρία και για να εγκαινιαστεί και ο καινούριος ηλεκτρονικός κόμβος που δημιουργήθηκε ειδικά για τους φίλους και οπαδούς των προϊόντων της Sapphire παγκοσμίως, προκηρύχθηκε ένας διαγωνισμός (ο πρώτος στο είδος του) για όλους τους φίλους της SAPPHIRE ανά τον κόσμο.

 

Για να εισέλθουν οι συμμετέχοντες έπρεπε να γράψουν μια μικρή ιστορία για το πώς βοήθησαν ή συμμετείχαν ενεργά στο να χτίσουν ή να επιδιορθώσουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ενός τρίτου προσώπου. Οι Αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονταν στον νέο ηλεκτρονικό κόμβο της Sapphire το www.sapphirenation.net

 

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 500 άτομα από όλο τον κόσμο και ο τελικός νικητής επιλέχθηκε ο Αλκιβιάδης Ιωαννίδης Χατζηανδρέου, από την Ελλάδα.