Η curved οθόνη της Samsung UE65JU7500LXXH προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους και ευκρίνεια. Ιδανική για ταινίες, όπως στο σινεμά.

Samsung UE65JU7500LXXHMια 65αρα Curved τύπου που θα “κοσμήσει” το σαλόνι σας και θα σας μαγέψει με την ευκρίνεια της Ultra HD ανάλυσής της. Η κυρτή οθόνη επιτυγχάνει τη σωστή γωνία, ώστε να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θέαση από όποια θέση και αν κάθεστε.

 

Χάρη στην τεχνολογία PurColor, τα χρώματα της Samsung UE65JU7500LXXH αποδίδονται άκρως φυσικά, ενώ η αίσθηση του βάθους της εικόνας “απογειώνεται” μέσω της ισχυρής αντίθεσης.

 

Έτσι, οι σκηνές δράσης φαίνονται πιο φυσικές από ποτέ. Παράλληλα, ως Smart TV “θυμάται” τις επιλογές σας καιχαρίζει πρόσβαση στην καθημερινή σας ενημέρωση, καθώς ο τετραπύρηνος επεξεργαστής της εγγυάται το multitasking.

 

Τέλος, η Samsung UE65JU7500LXXH θα σας αφήσει να εγγράψετε τηλεοπτικά προγράμματα ή ταινίες σε διαφορετικά κανάλια, ενώ εσείς παρακολουθείτε ζωντανά τηλεόραση. ΤΟ τελευταίο, βέβαια, γίνεται εξαιτίας του Twin-Tuner, ενός διπλού δέκτη DVB-T ή δορυφορικού δέκτη σε μια συσκευή λήψης.