Η Vodafone, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει τη διάθεση μιας νέας υπηρεσίας ενημέρωσης μέσω SMS για την ομάδα του Ολυμπιακού.

VodafoneΗ υπηρεσία ”Olympiacos Alert” θα ενημερώνει τους συνδρομητές με νέα που αφορούν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το πόλο. Οι συνδρομητές της Vodafone, ανεξαρτήτως συμβολαίου ή καρτοκινητής, μπορούν να εγγραφούν και να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας.


Η ενημέρωση για το ποδόσφαιρο θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της ομάδας (ώρα αγώνα και κανάλι μετάδοσης), τη ζωντανή τους κάλυψη, καθώς και πληροφορίες σχετικά με κληρώσεις, τη διάθεση εισιτηρίων, ανοικτές προπονήσεις, Vodafone MVP, τραυματισμούς και επιστροφές παικτών. Για τους αγώνες μπάσκετ θα δίνεται το σκορ στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με μεταγραφές και κληρώσεις. Για τους αγώνες βόλεϊ και πόλο, θα παρέχεται ενημέρωση σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα, μεταγραφές και κληρώσεις.


Η υπηρεσία ”Olympiacos Alert” ενεργοποιείται αποστέλλοντας 7 στο 54012. Η συνδρομή είναι 1,95€ την εβδομάδα, και στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν.


Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.vodafone.gr, τομέας ‘Ιδιώτες / Υπηρεσίες’ ενότητα ‘Ενημέρωση’.