Είναι διαθέσιμη πλέον η νέα έκδοση του Mozilla Firefox για τα Windows 10, η οποία ακολουθείται από  βελτιώσεις, όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στις λειτουργίες.

firefox-cust-heroΟ Firefox 40 επιστρέφει με διορθώσεις ασφαλείας και πιο ποιοτική προστασία για add-ons τρίτων κατασκευαστών. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν… ασφάλεια, ειδικά στις λήψεις, αφού ο Mozilla έρχεται με βελτιωμένο Safe Browsing.

 

Στα Windows 10, ο νέος browser είναι και ο προεπιλεγμένος, ενώ η γραμμή εργασιών είναι η Bing. Βέβαια, όσοι έκαναν αναβάθμιση στο καινούριο λογισμικό, είναι σε θέση να επιλέξουν τον browser της επιλογής τους ως «προεπιλεγμένο».

 

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει προσοχή στα add-ons που προσφέρονται για εγκατάσταση, δημιουργώντας μια διαδικασία πιστοποίησης για τους κατασκευαστές των apps. Στην περίπτωση, όμως, που υπάρχουν add-ons χωρίς πιστοποίηση – τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκδόσεις του browser- οι χρήστες θα προειδοποιούνται.

 

Για να αναβαθμίσετε τον Firefox, πατήστε πάνω δεξιά το πλήκτρο μενού (με τις 3 οριζόντιες γραμμές) και στη συνέχεια την επιλογή «?». Τέλος, επιλέξτε «About Firefox» και είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση στην νέα έκδοση.

 

Ωστόσο, εάν δεν έχετε εγκαταστημένο τον browser, κατεβάστε τη νέα έκδοσή του από εδώ.