Με design που κλέβει την προσοχή και “έξυπνη” απόδοση, το router της Google αλλάζει τη σύνδεση σας σε Wi-Fi! Το OnHub αποτελεί σίγουρα μια ελκυστική πρόταση.

BN-JX191_OnHub1_G_20150818134158Η Google ανακοίνωσε τη νέα κομψή πρόταση για… router με 200 δολάρια. Το OnHub αποτελεί το νέο router υψηλής απόδοσης και εύκολης διαχείρισης που θα σας λύσει τα χέρια.

 

Με κυλινδρικό σχήμα, συνδέεται με συσκευές iOS και Android και μέσα από μια εφαρμογή ενημερώνει τους χρήστες για το πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες μαζί του ή το όριο της ταχύτητας που πιάνει.

 

Βέβαια, η κατασκευή του δεν είναι τυχαία, αφού σύμφωνα με τη Google, προσφέρει τη βέλτιστη λήψη από κάθε γωνία του σπιτιού, με τις εσωτερικές του κεραίες να φτάνουν τις 13!

 

Το OnHub ξεχωρίζει γιατί μπορεί να θέσει σε προτεραιότητα μια συσκευή, η οποία παίρνει σήμα, με αποτέλεσμα να βλέπετε στη Smart TV σας π.χ. μια ιντερνετική εκπομπή χωρίς διακοπές.

 

onhub_08Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την TP-Link και είναι ικανή ακόμα και να αποκαλύψει το password σας και να το στείλει μέσω email σε φίλο σας με το πάτημα μόλις ενός κουμπιού.

 

Τέλος, διαθέτει υποστήριξη για 802.11ac, 5GHz Wi-Fi και Bluetooth Smart Ready ή Weave.