Ο επιχειρηματικός τομέας devolo Operator Solutions θα βρεθεί για πρώτη φορά στην IFA 2015 που διεξάγεται στο Βερολίνο στις 4-9 Σεπτεμβρίου με customised λύσεις dLAN για service providers.

OEM-devPad_960x410_webΤο κεντρικό μήνυμα της devolo κατά τη διάρκεια της IFA 2015 (Βερολίνο, 4-9 Σεπτεμβρίου 2015), θα είναι «Smart Home & δίκτυο μέσω ρεύματος – Ένα ισχυρό πλαίσιο». Φέτος η εταιρεία επικεντρώνει την παρουσία της με νέα προϊόντα για τον έξυπνο έλεγχο σπιτιού καθώς και την οικιακή δικτύωση. Στο περίπτερο 225, αίθουσα 3.2, όλα τα στελέχη της devolo από το επιχειρηματικό τμήμα των Operator Solutions, θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, για να δώσουν λύσεις στους service providers.

 

Το επιχειρηματικό τμήμα των Operator Solutions θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης, την ευκολία της παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών για το σπίτι. Συνδυάζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες dLAN και WiFi, η devolo διασφαλίζει ότι smart TVs, smartphones, tablets και laptops, μπορούν να επωφεληθούν στο έπακρο από νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Τέλεια σύνδεση για όλες τις triple play υπηρεσίες
IPTV και video on demand σε HD, πεντακάθαρο Voice over IP και γρήγορο ευρυζωνικό Internet: Σχεδόν όλες αυτές οι εφαρμογές απαιτούν μια υψηλής απόδοσης σύνδεση στο Internet σε όλο το σπίτι. Μέσω VDSL, FTTH και LTE συνδέσεις, οι πάροχοι υπηρεσιών προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων καθώς και προϊόντα. Το επιχειρηματικό τμήμα devolo Operator Solutions διασφαλίζει τέλεια διαθεσιμότητα στο σπίτι. Η τεχνολογία powerline μετατρέπει οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet, εξασφαλίζοντας μέγιστες ευρυζωνικές επιδόσεις σε κάθε χώρο.

 

Κορυφαία απόδοση WiFi σε ολόκληρο το σπίτι: Από Smart TV μέχρι Smartphones
Οι φορητές συσκευές συνεχίζουν να παίζουν έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή των καταναλωτών. Για αυτό το λόγο, η devolo έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της για παρόχους υπηρεσιών, προσθέτοντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασύρματης δικτύωσης. Με ασύρματες λύσεις βασισμένες στο powerline, τα smartphones, tablets και οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να αποκτήσουν τη βέλτιστη πρόσβαση σε ευρυζωνικές υπηρεσίες. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η devolo χρησιμοποιεί τη μοναδική τεχνολογία WiFi Sync, η οποία εφαρμόζεται πολλαπλά, παρέχοντας συμπαγή σημεία πρόσβασης σε όλο το σπίτι για πλήρη ασύρματη κάλυψη παντού.

 

Εμπειρία στο OEM Powerline από τον παγκόσμιο ηγέτη της αγοράς
OEM-Massband_960x410_webΗ devolo είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά του Powerline, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια προϊόντα dLAN. Ο επιχειρηματικός τομέας των Operator Solutions δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις σε συνεργασία με τους διεθνείς πελάτες του. Οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης επιτυγχάνονται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου. Επιπλέον, τα προϊόντα devolo διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, γεγονός που αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων παραγόντων, από το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό επιστροφής. Ο επιχειρηματικός τομές devolo Operator Solutions αποτελεί ήδη έναν αξιόπιστο συνεργάτη για πολλούς κορυφαίους ευρωπαίους παρόχους υπηρεσιών.

 

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις για εμπορικές συζητήσεις
Το τμήμα Operator Solutions της devolo σας περιμένει για κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τα στελέχη του και εμπορικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της IFA 2015, στο περίπτερο 225 της devolo, στην αίθουσα 3.2. Αν επιθυμείτε συνάντηση με στελέχη της devolo, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Jörg Baumann μέσω e-mail στο joerg.baumann@devolo.de.