Το νέο smartphone διαθέτει και στις δύο πλευρές κυρτή οθόνη, 5,7”, προσφέροντας συνδυασμό δύναμης και επιδόσεων σε μία κομψή και μεγάλη οθόνη.

ΗGalaxy S6 edges(2) Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσίασε το Galaxy S6 edge+, ένα νέο smartphone 5,7 ιντσών που βασίζεται στο μοναδικό και καινοτόμο σχεδιασμό του πρωτοποριακού Galaxy S6 edge. Με το μοναδικό συνδυασμό μετάλλου και γυαλιού στο σχεδιασμό του, το Galaxy S6 edge+ συνεχίζει την παράδοση και δέσμευση της Samsung στην αγορά smartphones με μεγάλες οθόνες, την οποία ξεκίνησε το 2011 με το πρώτο Galaxy Note.

 

Το Galaxy S6 edge+ συνδυάζει σχεδιασμό και λειτουργικότητα με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων: της καλύτερης τεχνολογίας οθόνης που διαθέτει τον ιδιαίτερο κυρτό σχεδιασμό της Samsung και στις δύο πλευρές της οθόνης, την πιο εξελιγμένη κάμερα για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο, την πλέον πρόσφατη τεχνολογία γρήγορης και ασύρματης φόρτισης, καθώς και ένα εκπληκτικά δυνατό επεξεργαστή.

 

Με μεγαλύτερη μνήμη 4GB RAM, το νέο smartphone διαθέτει εξαιρετικά δυνατό επεξεργαστή, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαύσουν ακόμα περισσότερο απρόσκοπτο multi-tasking, να παρακολουθούν άμεσα τα μηνύματά τους, τις εξελίξεις στα κοινωνικά δίκτυα και να παίζουν παιχνίδια με πολλά γραφικά χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

 

«Στη Samsung υποστηρίζουμε την άποψή μας ότι τα smartphones με μεγάλες οθόνες μπορούν να αντιμετωπίσουν μερικά από τα βασικότερα προβλήματα που έχουν οι χρήστες, προσφέροντας τους μία μοναδική εμπειρία θέασης multimedia όσο βρίσκονται εκτός σπιτιού,» δήλωσε ο κ. JK Shin, CEO και Πρόεδρος του τμήματος IT & Mobile της Samsung Electronics. «Με την κυκλοφορία του Galaxy S6 edge+ τηρούμε για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή μας για τολμηρές καινοτομίες που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών μας».

 

Galaxy S6 edge+ (2)Το Samsung Pay, η υπηρεσία της Samsung για εύκολες και ασφαλείς πληρωμές θα γίνει διαθέσιμη στην Κορέα με την κυκλοφορία του Galaxy S6 edge+ και στις Ηνωμένες Πολιτείες το Σεπτέμβριο. Με την ασφάλεια που προσφέρει το KNOX και η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, το Samsung Pay συνεργάζεται με τις τεχνολογίες NFC (Near Field Communication) και MST (Magnetic Secure Transmission), φέρνοντας τους καταναλωτές ακόμα πιο κοντά σε έναν κόσμο χωρίς πορτοφόλια.

 

Η καλύτερη εμπειρία multimedia
To Samsung Galaxy S6 edge+ συνεχίζει το μοναδικό και χαρακτηριστικό σχεδιασμό του Galaxy S6 edge και γίνεται ακόμα πιο κομψό. Διαθέτει το νέο ‘Apps edge’, προσφέροντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες τους εφαρμογές με ένα απλό σύρσιμο του δακτύλου στην πλάγια οθόνη. Παράλληλα, το εξελιγμένο ‘People edge’ προσφέρει άμεση επικοινωνία των χρηστών με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους. Από την πλάγια οθόνη, οι χρήστες μπορούν να βρουν τις επιλεγμένες τους επαφές και να στείλουν μήνυμα ή να τους καλέσουν απευθείας.

 

Δυνατές λειτουργίες Galaxy
Το Galaxy S6 edge+ διαθέτει μοναδικές δυνατότητες multimedia με βαθύτερη αντίθεση οθόνης και λεπτομέρειες με την πρωτοποριακή οθόνη της Samsung Quad HD Super AMOLED 5,7 ιντσών.

 

Καθώς η κοινωνική δικτύωση γίνεται καθημερινότητά μας, οι καταναλωτές θέλουν να μοιράζονται στιγμές της ζωής τους μέσω φωτογραφιών και βίντεο – κάτι που τους προσφέρει η Samsung με ακόμα πιο βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο. Αυτές περιλαμβάνουν τη λειτουργία Steady Video, που προσφέρει ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας βίντεο τόσο στην οπίσθια όσο και στη μπροστινή κάμερα για τέλεια εικόνα βίντεο, καθώς και τη λειτουργία Video Collage Mode, που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να βιντεοσκοπήσουν και να επεξεργαστούν σύντομα βίντεο με πλήθος πλαισίων και εφέ.

 

Το Galaxy S6 edge+ διαθέτει, επίσης, δυνατότητα βιντεοσκόπησης σε 4Κ και Live Broadcast, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν live stream σε Full HD απευθείας από το τηλέφωνό τους σε οποιονδήποτε, ακόμα και σε ομάδα ατόμων ή και δημόσια στο YouTube live.

 

Galaxy S6 edge+ (3)Tο Galaxy S6 edge+ διαθέτει την τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης είναι συμβατή με σχεδόν όλα τα ασύρματα pad φόρτισης διαθέσιμα σήμερα. Με την ενσύρματη φόρτιση, η συσκευή μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 90 λεπτά, ενώ μέσω του τελευταίου ασύρματου φορτιστή της Samsung σε περίπου 120 λεπτά. Η συσκευή έχει αναβαθμιστεί, επίσης, για να υποστηρίζει το SideSync. Χάρη στην αυτόματη ανίχνευση και την πολύ γρήγορη εγκατάσταση, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν άμεσα τη συσκευή τους στον ΗΥ ή το tablet τους για εύκολη πρόσβαση σε αρχεία και δεδομένα σε όλες τις πλατφόρμες και τα λειτουργικά συστήματα.

 

Οι χρήστες του Galaxy S6 edge+ θα επωφεληθούν, επίσης, από το προηγμένο σύστημα κάμερας της Samsung, που περιλαμβάνει τις λειτουργίες Quick launch (με διπλό κλικ στο κεντρικό κουμπί, η κάμερα μπαίνει σε λειτουργία σε 0,6 δευτερόλεπτα), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR) Smart Optical Image Stabilization (OIS) και νέα φίλτρα.

 

Επιπρόσθετα, οι βελτιωμένες λειτουργίες ασφάλειας του Samsung Galaxy S6 edge+ με το KNOX Active Protection (ενσωματωμένο) και My KNOX (εφαρμογή εύκολη και γρήγορα στην εγκατάσταση και τη χρήση) προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια στα προσωπικά και εταιρικά δεδομένα.

 

Το Samsung Galaxy S6 edge+ θα κυκλοφορήσει στα 32GB και 64GB.