Η λεπτή 55-ιντση OLED TV της LG κάνει τη διαφορά με αεροδυναμική βάση και design “Cinema Screen”, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο όπως ένα έργο τέχνης. Απολαύστε ταινίες λοιπόν…

LG-Curved-OLED-658x370-aec0a470515921faΜια κυρτή τηλεόραση, με οθόνη 55 ιντσών, ιδανική για όσους αναζητούν ταινίες δράσης ή αγώνες χωρίς θαμπάδα και με κρυστάλλινη εικόνα που δεν περιορίζεται από το ρυθμό απόκρισης.

 

Ωστόσο, το “ατού” της είναι ότι το κυρτό σχήμα της ακολουθεί τη φυσική μορφή της ανθρώπινης όρασης, με αποτέλεσμα η θέαση να είναι πιο άνετη και ξεκούραστη.

 

Πρόκειται για μια κυρτή τηλεόραση που χαρίζει πλούσια και φωτεινά χρώματα απο οποιαδήποτε γωνία του χώρουκαι εάν βλέπετε την οθόνη. Το μοναδικό χαρακτηριστικό 4 Color Pixel των τηλεοράσεων OLED της LG αφήνει κάθε απόχρωση να κινηθεί σε φυσική απόδοση, προσφέροντάς σας εικόνες που μοιάζουν… αληθινές!

 

Παράλληλα, η τηλεόραση OLED της LG πετυχαίνει την τέλεια απόδοση του μαύρου, καθώς τα αυτό-φωτιζόμενα pixel ελέγχουν τη φωτεινότητά τους. Με άλλα λόγια, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, θα είστε σε θέση να απολαύσετε κάθε λεπτομέρεια.

 

LG 55EC930VΑπολαύστε, λοιπόν, αθλητικά events ή ατελείωτο gaming σε ανάλυση 1920 x 1080 pixles, smart σερφάρισμα και εφαρμογές μέσω της πλατφόρμας webOS.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε ακόμα και να μετατρέψετε 2D περιεχόμενο σε τρισδιάστατο μέσα σε λίγα λεπτά και να απολαύσετε τεχνολογία 3D χωρίς τρεμόπαιγμα και θόλωση μέσα από τα ελαφρύτερα, και χωρίς μπαταρία, γυαλιά 3D.