Οι εικόνες αποκτούν ζωντάνια, τα apps σταματούν τις ενοχλητικές παύσεις και η λήψη φωτογραφιών γίνεται πιο δημιουργική με μία mid-range συσκευή.

G4-Beat_Range-Shot-2Mερικοί το αποκαλούν LG G4 S και άλλοι LG G4 Beat. Η νέα συσκευή της εταιρείας εκπλήσσει τη μεσαία κατηγορία, συνδυάζοντας τον premium σχεδιασμό της με μία χαμηλή τιμή.

 

Πρόκειται για μία προσιτή έκδοση του G4 που έρχεται με «δυνατά» στοιχεία, όπως είναι η οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης Full HD IPS, που προσφέρει ευκρίνεια στο σερφάρισμα και τις ταινίες. Οσον αφορά στις υψηλές επιδόσεις multimedia, το LG G4 Beat «φοράει» οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 615 στα 1.5GHz και κινείται με 4G LTE ταχύτητες.

 

Ετσι, μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία ή να βλέπετε ξένες σειρές στο smartphone σας, ακόμα και online, χωρίς να ενοχλείστε από παύσεις και το γνωστό «πάγωμα» της οθόνης. Η κάμερα του «έξυπνου» κινητού, ωστόσο, κλέβει την προσοχή με τις έξτρα λειτουργίες της.

 

Η πίσω κάμερα των 8MP διαθέτει την τεχνολογία Laser Auto Focus και αισθητήρα Color Spectrum Sensor. Ο τελευταίος μετρά με ακρίβεια το εύρος των χρωμάτων και των υπέρυθρων ακτινών του φωτός, με αποτέλεσμα τα χρώματα να καταγράφονται… πιο ρεαλιστικά!

 

Παράλληλα, η λειτουργία Manual Mode επιτρέπει στο χρήστη να πάρει τον έλεγχο της κάμερας στα χέρια του και να ρυθμίσει εκείνος κάθε λεπτομέρεια. Τέλος, η selfie κάμερα φτάνει τα 5MP και θα σας αφήσει να τραβήξετε τέσσερις συνεχόμενες λήψεις με μόνο μια κίνηση του χεριού.

 

LG-G4-Beat_Range-shot-1Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κινητό «τρέχει» το Android 5.1.1 Lollipop μαζί με το UX 4.0 και βγαίνει στην αγορά στα χρώματα του μεταλλικού γκρι, του κεραμικού λευκού και του χρυσαφί.

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά


Oθόνη
5.2 ιντσών, Full HD IPS LCD, ανάλυσης 1920×1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων

Λειτουργικό
Android 5.1.1 Lollipop

Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset Qualcomm Snapdragon 615 βρίσκεται Quad Core Cortex-A53 που «τρέχει» στα 1.5GHz και Quad Core Cortex-A53 στο 1GHz, μνήμη RAM 1.5GB

Αποθηκευτικός χώρος
8GB (επεκτάσιμη με micro SD)

Φωτογραφική
Πίσω κάμερα 8MP με Laser
Auto Focus και LED flash,
εμπρόσθια 5MP

Μπαταρία
Li-Ion 2300 mAh

Extras
WiFi, Bluetooth 4.1 A2DP,
NFC, Α-GPS/Glonass

Διαστάσεις
142,7×72,6×9,85 χιλ.

Βάρος
139 γρ.

Δίκτυο
4G LTE

 

Θετικά
-Η Full HD οθόνη του «ταρακουνά» τη μεσαία κατηγορία
– Οι οκταπύρηνες επιδόσεις του και το 4G δίκτυο

Αρνητικά
– Ισως «ζοριστεί» με την αυτονομία της μπαταρίας

Mε λίγα λόγια
Ενα smartphone με 5.2 ιντσών οθόνη για ρεαλιστικά χρώματα και κάμερες που ακολουθούνται από προηγμένες λειτουργίες.