Την άμεση ηλεκτρονική της διασύνδεση με το πελατολόγιό της στο λιανεμπόριο εξασφάλισε η ARLA FOODS, με τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & EDI της Retail@Link.

Arla_PR_PrintΣτα πλαίσια της υποστήριξης των εμπορικών της σχέσεων, η ARLA FOODS συνδέθηκε στο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & δεδομένων EDI της Retail@Link. Χάριν στην εστιασμένη εμπειρία του B2B παρόχου στην εξυπηρέτηση του κλάδου και το ευρύτατο εγκατεστημένο δίκτυο επιχειρήσεων στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση & το EDI, η ARLA εξασφάλισε την άμεση διασύνδεσή της με τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής, για την αυτοματοποιημένη καταχώρηση του περιεχομένου των παραστατικών της, απευθείας στα πληροφοριακά τους συστήματα, άμεσα, αλάθητα και χωρίς διαχειριστικό κόστος.

 

Η ARLA υλοποίησε την ολοκληρωμένη λύση R@L e-Invoicing EDI, η οποία υποστηρίζει την ασφαλή ηλεκτρονική ανταλλαγή δομημένης πληροφορίας μεταξύ διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων, με εφαρμογή σε κάθε είδος αρχείου, από τα φορολογικά παραστατικά και τις παραγγελίες, μέχρι τους τιμοκαταλόγους και τα αρχεία εκπτώσεων.

 

H ARLA FOODS, ο γνωστός προμηθευτής ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων προσφέρει σήμερα, ένα ευρύτατο portfolio από πασίγνωστα brands όπως το Lurpak, το Castello, τα έτοιμα προς κατανάλωση (RTD) ροφήματα παγωμένου καφέ Starbucks, μια μεγάλη ποικιλία δανέζικων τυριών, όπως και άλλα ποιοτικά προϊόντα τυριού, τυριού-κρέμας & κρέμας γάλακτος. Με ένα συνεργαζόμενο δίκτυο περισσότερων από 12.500 γαλακτοπαραγωγών, η ARLA αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γάλακτος στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Η Ζωή Κωφοτόλη, Οικονομική Διευθύντρια στην ARLA FOODS, δήλωσε:

«Για έναν οργανισμό όπως η ARLA, που στηρίζει τη διαρκή του εξέλιξη σε ισχυρές συνεργατικές σχέσεις, η εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από ευέλικτες και αμοιβαία επωφελείς λύσεις όπως το EDI είναι μια επιλογή αξίας. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, εξασφάλισε την τάχιστη διασύνδεσή μας με το πελατολόγιό μας, όπως επίσης και την ασφαλή ροή δεδομένων με άμεσα αποτελέσματα διαχειριστικού οφέλους.»