To papaki.gr διαθέτει δωρεάν SSL πιστοποιητικά στους πελάτες του με κατοχυρώσεις GR domains, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις που εξαρτώνται από τη διαδικτυακή παρουσία τους.

Papaki_FreeSSLΤο Papaki.gr λαμβάνοντας υπόψιν τη δυσμενή κατάσταση της ελληνική αγοράς και την ανάγκη διευκόλυνσης των ελληνικών μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που δίνουν βαρύτητα στην online παρουσία τους, διαθέτει δωρεάν SSL πιστοποιητικά (www.papaki.gr/freessl.htm) στους πελάτες του με κατοχυρώσεις GR domains.

 

Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης του Papaki μπορεί, με την κατοχύρωση ενός GR domain name της επιλογής του, να αποκτήσει ένα δωρεάν Comodo Positive SSL πιστοποιητικό για ένα έτος.

 

Η ενεργοποίηση ενός SSL πιστοποιητικού σε ένα website, κρίνεται απαραίτητη, καθώς το SSL μετατρέπει το site σε ένα ασφαλές σημείο συναλλαγών και ανταλλαγής πληροφοριών (usernames, κωδικοί, αριθμοί πιστωτικών καρτών, κτλ.), ενώ παράλληλα η Google πριμοδοτεί το site με καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι η αίσθηση ασφάλειας του χρήστη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια απόφασης αγοράς από ένα e-shop, ή αλληλεπίδρασης του με ένα εταιρικό site ή blog.

 

Κάθε υγιής ελληνική επιχείριση οφείλει να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο στην εξομάλυνση της κατάστασης της αγοράς. Κινούμενο προς αυτή την κατεύθυνση, το Papaki έχει αποφασίσει να εμπλουτίσει και να αναβαθμίσει σταδιακά τόσο τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει με κάθε αγορά, όσο και τις επί πληρωμή υπηρεσίες του. Το πρώτο βήμα γίνεται με το δωρεάν SSL και αναμένουμε να δούμε στο άμεσο μέλλον τα επόμενα.

 

Θα διατεθούν συνολικά 1.000 δωρεάν SSL πιστοποιητικά και ισχύει πολιτική ορθής χρήσης για να επωφεληθεί ο μέγιστος αριθμός πελατών από την προσφορά.