Το UEFA Super Cup, ο αγώνας ΑΕΚ-Σεβίλη και η πρεμιέρα Barclays Premier League σας περιμένουν στο ΟΤΕ SPORT. Δείτε τα highlights του OTE TVκαι στις ταινίες έως τις 12 Αυγούστου.

OTE-TV-logo_1Πλούσια αθλητική δράση περιλαμβάνει η ατζέντα των OTE SPORT αυτή την εβδομάδα, με τον αγώνα ανάμεσα στην νικήτρια του φετινού UEFA Champions League Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του τίτλου στο UEFA Europa League Σεβίλλη για το UEFA Super Cup, την 1η αγωνιστική της Barclays Premier League που φέρνει αντιμέτωπες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, τον φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με την Σεβίλλη στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και τον αγώνα από το MotoGP στην Ινδιανάπολη, να κλέβουν τις εντυπώσεις.

 

Από τα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν η συνέχεια της εξαιρετικής μίνι-σειράς με την Μάγκι Γκίλενχαλ The Honourable Woman σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD, το blockbuster Wanted με την Αντζελίνα Τζολί, το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 σε ταινίες γουέστερν με το εμβληματικό Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι, αλλά και η προβολή classics, όπως ο Εξολοθρευτής, το οσκαρικό Ανθρωποκυνηγητό σε Δύο Ηπείρους, το θρίλερ μυστηρίου Το Πέρασμα της Κασσάνδρας. Επίσης, στο Sundance Channel, αρχίζει να προβάλλεται ο 6ος κύκλος του πολυβραβευμένου Mad Men.

 

Τα highlights του OTE TV για 6-12 Αυγούστου

 

Αθλητικά
aekseviili_bΜία πρώτη γεύση από το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που έρχεται στα αθλητικά κανάλια του OTE TV με το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, θα απολαύσουν την Τρίτη 11 Αυγούστου οι συνδρομητές του OTE TV με τον Ισπανικό ‘εμφύλιο’ στο UEFA Super Cup, όπου η κάτοχος του φετινού τίτλου στο Τσάμπιονς Λινγκ Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την κάτοχο του Γιουρόπα Λινγκ Σεβίλλη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.45 από το OTE SPORT 1HD.

 

Επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Αγγλία να μπαίνει πρώτη στον χορό των γκολ με την πρεμιέρα της Barclays Premier League. Το Σάββατο 8 Αυγούστου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη μαχητική Τότεναμ (14.45, OTE SPORT 1HD) και η πρωταθλήτρια Τσέλσι υποδέχεται την Σουόνσι (19.30, OTE SPORT 1HD), ενώ την Κυριακή 9 Αυγούστου η Άρσεναλ φιλοξενεί την Γουέστ Χάμ (15.30, OTE SPORT 1HD).

 

Τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα OTE SPORT. Στον φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του φετινού Europa League Σεβίλλη. Η αναμέτρηση αποτελεί ένα δυνατό τεστ για την ετοιμότητα της ομάδας πριν την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και θα προβληθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στις 21.00, στο OTE SPORT 2HD.

 

Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η δράση από τις πίστες του MotoGP συνεχίζεται με τους -με σειρά βαθμολογίας- Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Andrea Iannone και τον περσινό πρωταθλητή Marc Marquez να διεκδικούν τον τίτλο. Ο αγώνας του MotoGP Red Bull Indianapolis Grand Prix, που αναμένεται καθοριστικός στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, θα προβληθεί ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 22.00 στο OTE SPORT 5HD.

 

Ταινίες και σειρές
Το πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE TV συνεχίζεται τον Αύγουστο με σειρές και ταινίες και πρώτη προβολή, κλασικά φιλμ και φυσικά το αφιέρωμα του μήνα στο γουέστερν.

 

The_Honourable_WomanΣτο OTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το blockbuster Wanted με την Αντζελίνα Τζολί (Κυριακή 9 Αυγούστου, 21.00) και τον Εξολοθρευτή του Τζέιμς Κάμερον, ταινία σταθμό στην ιστορία του sci-fi, που ξεκίνησε το κινηματογραφικό saga (Παρασκευή 7 Αυγούστου, 21.00) ή το κλασικό θρίλερ φαντασίας του Φράνκλιν Σάφνερ Ανθρωποκυνηγητό σε Δύο Ηπείρους με τον Γκρέγκορι Πεκ (Τετάρτη 12 Αυγούστου 21.00), ενώ στο OTE CINEMA 2 ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, το συγκινητικό Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη -σε συμπαραγωγή ΟΤΕ TV- (Παρασκευή 7 Αυγούστου, 22.00), αλλά και το κλασικό θρίλερ Το Πέρασμα της Κασσάνδρας με τους Σοφία Λόρεν, Μάρτιν Σιν και Ρίτσαρντ Χάρις για μία ομάδα επιβατών σε τρένο που προσβάλλονται από έναν θανατηφόρο ιό (Κυριακή 9 Αυγούστου, 22.00).

 

Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε ταινίες γουέστερν κάθε Τετάρτη βράδυ συνεχίζεται. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν το εμβληματικό γουέστερν του 1960 Και οι 7 Ήταν Υπέροχοι, σε σκηνοθεσία Τζον Στάρτζες, με τους Γιουλ Μπρίνερ, Τζέιμς Κόμπερν, Στιβ Μακουίν και Τσαρλς Μπρόνσον, που έγιναν διάσημοι μετά την ταινία, αλλά και η κωμωδία Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση με τους Σεθ ΜακΦάρλεϊν, Σαρλίζ Θέρον και Λίαμ Νίσον (22.00 & 00.00).

 

Η εξαιρετική μίνι-σειρά The Honourable Woman με την βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Μάγκι Γκίλενχαλ, συνεχίζεται στο OTE CINEMA 1HD με την προβολή του 3ου και 4ου επεισοδίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου από τις 21.00. Επίσης, στο Sundance Channel αρχίζει να προβάλλεται ο 6ος κύκλος του βραβευμένου με 4 Χρυσές Σφαίρες και 15 Emmy Mad Men (Πέμπτη 6 Αυγούστου, 23.00).