Φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διοργανωθεί στις 10-12 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη το droidcon, το κορυφαίο Android συνέδριο στον κόσμο για TV, wearables, tablet κ.α.

sml_gallery_34585_3_11069Το droidcon θα έρθει φέτος στη Θεσσαλονίκη στις 10-12 Σεπτεμβρίου ως ένα από τα κορυφαία Android συνέδρια και θα καλύψει όλες τις πτυχές του οικοσυστήματος του Android (Auto, TV, Wearables, Tablet, κλπ). Το συνέδριο θα ξεκινήσει με το barcamp.

 

Το droidcon barcamp είναι ένα από τα ανοιχτά μέρη του συνεδρίου όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα. Είναι ακόμα ο καταλληλότερος τρόπος ώστε να συζητηθούν θέματα που προέκυψαν λίγο πριν το συνέδριο.

 

Οι ομιλίες και τα workshops της droidcon καλύπτουν όλες τις πτυχές του οικοσυστήματος του Android (φορητές συσκευές, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, παιχνίδια και πολλά άλλα). Διοργανώνεται από τοπικούς συνεργάτες και πραγματοποιείται μόνο με την ευγενική υποστήριξη χορηγών από μεγάλες εταιρίες του χώρου, των ΜΜΕ και πολύ εθελοντική εργασία.

 

Χαρακτηρίζεται από ομιλίες υψηλού επιπέδου στις διαφορετικές πλατφόρμες του Android λειτουργικού που περιλαμβάνουν:

 

– core development
– embedded solutions
– augmented reality
– business solutions
– games

sml_gallery_34585_3_39287Η droidcon είναι το σημείο αναφοράς για τις Android κοινότητες, κορυφαίους προγραμματιστές, φοιτητές, εταιρίες και λάτρεις της τεχνολογίας για να:

 

– Μάθουν και να δοκιμάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο οικοσύστημα του Android
Μοιραστούν και να ακούσουν ιδέες, εμπειρίες και γνώση
– Επικοινωνήσουν και να δικτυωθούν με ομιλητές και επισκέπτες από όλο τον κόσμο

 

Ορισμένοι από τους καλύτερους προγραμματιστές των Google, Microsoft, Intel, PayPal, Yahoo, Blackberry και άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στη πρώτη droidcon στην Ελλάδα.

 

Δείτε το βίντεο του droidcon: