Το Panda Free Antivirus πέτυχε ποσοστό ανίχνευσης απειλών 99,9% στο Real-World Protection Test του AV-Comparatives για τέταρτο μήνα και είναι συμβατό με Windows 10.

windows10-compatibleΗ Panda Security έχει σημειώσει τα υψηλότερα ποσοστά προστασίας στις δοκιμές Real World-Protection Tests που πραγματοποιήθηκαν από τον οργανισμό AV-Comparatives τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2015. Αυτή η δοκιμή αξιολογεί τις δυνατότητες προστασίας σε πραγματικές συνθήκες των λογισμικών antivirus.

 

Η Panda Security συμμετείχε στη δοκιμή με το Panda Free Antivirus, τη δωρεάν λύση της εταιρείας, η οποία ανιχνεύει και εμποδίζει το 99,9% του συνόλου των απειλών. Με απλά λόγια, η δοκιμή αναπαράγει το σενάριο ενός καθημερινού χρήστη σε ένα καθημερινό ηλεκτρονικό περιβάλλον, δοκιμάζοντας antivirus προϊόντα έναντι κακόβουλων λήψεων από το Internet ή αρχείων που έχουν σχεδιαστεί για να μολύνουν αυτόματα τους υπολογιστές, εκμεταλλευόμενοι τα τρωτά σημεία του συστήματος.

 

Τα αποτελέσματα της μελέτης, στην οποία αναλύθηκαν πάνω από 20 λύσεις antivirus, επιβεβαίωσαν τις εξαιρετικές δυνατότητες προστασίας του προϊόντος της Panda Security.

 

ImprimirΤην Τετάρτη 29 Ιουλίου, η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10. Αυτή η νέα έκδοση έχει τραβήξει πολλή προσοχή κατά τους τελευταίους μήνες και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιμένουν ανυπόμονα τη νέα κυκλοφορία σαν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Αν είστε ένας από αυτούς και έχετε ένα προϊόν Panda, τότε μην ανησυχείτε καθόλου – τα προϊόντα antivirus της Panda Security είναι πλήρως συμβατά με τα Windows 10!

 

Όλα τα προϊόντα της σειράς 2015 είναι συμβατά με τη νέα έκδοση των Windows. Αν έχετε κάποια παλαιότερη έκδοση, και σκέφτεστε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα, σας συνιστούμε να κατεβάσετε το antivirus που είναι συμβατό με τα Windows 10.

 

Πώς να κατεβάσετε το antivirus για τα Windows 10

Δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και να κατεβάσετε το antivirus για τα Windows 10, το οποίο θα κρατήσει τον υπολογιστή σας προστατευμένο από όλους τους τύπους απειλών.