Η AOC έδωσε το “παρών” στην gamescom με μοντέλα premium οθονών που προσφέρουν αρκετά ομαλό gameplay χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και το χρόνο απόκρισης 1 ms.

g2460PgΓια ακόμα μία χρονιά η AOC δίνει το παρόν στην gamescom με επιλεγμένα gaming μοντέλα οθονών. Οι επισκέπτες της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης interactive gaming, που πραγματοποιείται από τις 5 ως τις 9 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας, μπορούν να δουν από κοντά και σε επιλεγμένα περίπτερα συνεργατών τις AOC οθόνες G2460PQU/BR και G2460PG.

 

Πρόκειται για δύο μοντέλα που προσφέρουν εξαιρετικά ομαλό gameplay χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και του χρόνου απόκρισης 1 ms. Τα τελευταία χρόνια η AOC έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές οθονών ειδικά για gaming. Νέα μοντέλα με επιπλέον προηγμένες τεχνολογίες όπως το AMD FreeSync θα παρουσιαστούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Σύγχρονη τεχνολογία για παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις, κολλήματα ή «σκίσιμο» της εικόνας: η G2460PG της AOC με τεχνολογία NVIDIA G-SYNC.

 

Τόπος συνάντησης των Gamers
Στην έκθεση gamescom, που συγκέντρωσε πέρσι περισσότερους από 335,000 επισκέπτες, η AOC θα παρουσιάσει τις gaming οθόνες G2460PQU/BR και G2460PG σε περίπτερα επιλεγμένων συνεργατών. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται: η Caseking, hardware reseller (αίθουσα 8.1, περίπτερο A051), η World Cyber Arena, διοργανώτρια παγκοσμίων eSports τουρνουά (αίθουσα 5.2, περίπτερο B010), η Icebird Studios, game developer (αίθουσα 10.1, περίπτερο B060), καθώς και η Corsair, κατασκευαστής hardware, και η Gaijin Entertainment, game developer (business areas).

 

Ιδανικές οθόνες για ομαλό gaming
Τα δύο Gaming μοντέλα της AOC διαθέτουν υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης μόλις 1 ms. Έτσι η θαμπάδα στην κίνηση και το «σκίσιμο» της εικόνας μειώνονται στο ελάχιστο. Ως αποτέλεσμα, οι επισκέπτες της gamescom θα απολαύσουν, για παράδειγμα, έντονες αερομαχίες με μαχητικά αεροσκάφη σε όλο τους το μεγαλείο και με απρόσκοπτη ομαλότητα παίζοντας τον κορυφαίο τίτλο της Gaijin Entertainment “War Thunder”. Η οθόνη G2460PG της AOC με την προηγμένη τεχνολογία NVIDIA® G-SYNC™ προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία με σχεδόν μηδενικό κόλλημα ή καθυστέρηση μεταξύ χειρισμού και απόδοσής του στην οθόνη.

 

Εκτός των δύο μοντέλων που παρουσιάζονται στην gamescom, η AOC προσφέρει πλήρη γκάμα οθονών ειδικά για gaming σε διάφορα μεγέθη με ποικιλία χαρακτηριστικών. Το επόμενο διάστημα η σειρά αυτή θα εμπλουτιστεί με νέα μοντέλα όπως τα AOC G2460PF και AOC G2770PF με AMD FreeSync, μια προηγμένη τεχνολογία για gamers που χρησιμοποιούν συμβατά AMD συστήματα γραφικών.