Αξεπέραστες ταχύτητες 4G και 4G+ και τεχνολογία HD Voice για τους συνδρομητές της Vodafone. Απολαύστε  internet και επικοινωνία με καθαρό ήχο στο smartphone σας.

vodafone-logoΗ Vodafone επενδύει διαρκώς στο δίκτυο της, με στόχο να παρέχει αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας στους πελάτες της. Μέσα από το δίκτυο 4G και 4G+, οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία internet στο κινητό τους με αξεπέραστες ταχύτητες, ενώ ταυτόχρονα με την τεχνολογία HD Voice απολαμβάνουν απόλυτα καθαρό ήχο.

 

Με δίκτυο 4G που καλύπτει την πλειονότητα του πληθυσμού πανελλαδικά και δίκτυο 4G+ που αναπτύσσεται συνεχώς, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία μεγάλου όγκου και να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας χωρίς διακοπές.

 

Παράλληλα, η Vodafone παρέχει στους συνδρομητές της την τεχνολογία HD Voice, για να απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία φωνής που είχαν ποτέ, με εντυπωσιακά καθαρό και κρυστάλλινο ήχο, χωρίς παράσιτα και θόρυβο από το περιβάλλον.

 

Μέσα από επενδύσεις για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του 4G και 4G+ δικτύου και την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2600MHz, η Vodafone πέτυχε σε εργαστηριακό επίπεδο ταχύτητες 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA). Σύντομα και μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τεχνικών δοκιμών, η εταιρία σχεδιάζει να διαθέσει εμπορικά στους πελάτες της, ταχύτητες 4G++ έως και 375Mbps, σε επιλεγμένα σημεία.