Βραβείο στα Business IT Excellence Awards κέρδισε η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Retail@Link στο πρώτο πολυκατάστημα Notosgalleries στη Σόφια Βουλγαρίας.

Notos_Picture_BITE_AWARDS_Press“Silver” βράβευση, απέσπασε και φέτος στα Business IT Excellence Awards η επιτυχημένη εφαρμογή της λύσης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), στο πρώτο πολυκατάστημα Notosgalleries στη Σόφια Βουλγαρίας που εγκαινίασε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2014 στον πολύ-χώρο διασκέδασης Sofia Ring Mall του ομίλου FOURLIS & DANAOS.

 

Η απονομή των βραβείων BITE Awards 2015 πραγματοποιήθηκε στο BALUX PRIVE, σε μία διοργάνωση του περιοδικού netweek της Boussias Communications και του Εργαστήριου Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Στην τελετή απονομής, η Retail@Link & ο όμιλος Notos Com, έλαβαν SILVER διάκριση στην κατηγορία της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, για το 1ο έργο ηλεκτρονικής μεταφοράς δομημένης πληροφορίας EDI, μέσα από ένα φιλικό στη χρήση και πλήρως αυτοματοποιημένο Self-Service ηλεκτρονικό portal. Το έργο εξυπηρετεί τις σύνθετες ανάγκες ανταλλαγής ηλεκτρονικών αρχείων, χωρίς κανένα κόστος για τους προμηθευτές και με πολλαπλά οικονομικά & λειτουργικά οφέλη στη συνεργασία και την εξυπηρέτηση της εφοδιαστικής αλυσίδας του πολυκαταστήματος και των προμηθευτών του σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Η εφαρμογή της λύσης, προσέφερε τη δυνατότητα αυτόματης και ασφαλούς ανταλλαγής ενός ιδιαίτερα μεγάλου πλήθους αρχείων (όπως παραστατικά, τιμοκατάλογοι, αρχεία εκτύπωσης κ.ο.κ), από σύστημα-σε-σύστημα και χωρίς αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και τις υποδομές των συνεργαζόμενων μερών.

 

Από την 1η ημέρα λειτουργίας του καταστήματος και σε λιγότερο από 3 μήνες περισσότεροι από 70 προμηθευτές διασυνδέθηκαν ηλεκτρονικά με τα Notosgalleries στο Sofia Ring Mall, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση της τάξης του 70% σε σύγκριση με την παραδοσιακή λειτουργία και εξασφαλίζοντας αυτόματη και αλάθητη καταχώρηση, συνεπώς ταχύτερες και αποτελεσματικότερες λειτουργίες.

 

Νίκος Γαβαλάκης, Εμπορικός Διευθυντής Όμιλος Notos Com

 

“Το νέο μας πολυκατάστημα στη Βουλγαρία, παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικές προκλήσεις για τον όμιλο στις οποίες απαντάμε με λειτουργική καινοτομία και τεχνολογία προστιθέμενης αξίας. Στόχος της συνεργασίας μας με τη Retail@Link, είναι να δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις στην ηλεκτρονική διασύνδεσή μας με τους προμηθευτές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε υψηλή ταχύτητα & ποιότητα στην ανταλλαγή δεδομένων, η οποία προσφέρει μειωμένο διαχειριστικό κόστος και χρόνο.”

 

“Σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόσαμε μία λύση που απαιτεί τη μικρότερη δυνατή διαχείριση από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές, καθώς η DIY- πλατφόρμα της Retail@Link προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη από την πλευρά του προμηθευτή, να ανεβάσει τα παραστατικά του, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα και χωρίς δύσκολες ή χρονοβόρες διαδικασίες και κυρίως χωρίς καμία αλλαγή ή παραμετροποίηση στα συστήματά του. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσαμε υψηλή επέκταση του EDI στους προμηθευτές μας και ταχεία ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής μας διασύνδεσης μαζί τους”.