Τρεις σημαντικές διακρίσεις κέρδισε η First Data Hellas στα φετινά βραβεία BITE Awards (Business IT Excellence Awards), λαμβάνοντας δυο χρυσά και ένα αργυρό βραβείο.

Business IT Excellence Awards (BITE) 2015Η First Data Corporation (FDH), παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας για τον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κατέκτησε τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Business IT Excellence Awards (BITE) 2015. Η εταιρεία παρέλαβε δύο Χρυσά και ένα Αργυρό βραβείο κατά την Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιουλίου στο Balux Prive.

 

Συγκεκριμένα, τα βραβεία Business IT Excellence Awards (BITE) 2015, τα οποία διοργανώνει η Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν εταιρείες που προσφέρουν τις πιο καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για τους πελάτες τους.

 

Το πρώτο από τα Χρυσά Βραβεία αφορούσε στη λύση της First Data Hellas, ”coupon-e”, μια πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία αντικαθιστά τα χάρτινα εκπτωτικά ή προωθητικά κουπόνια, προσφέροντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξαργυρώνουν ηλεκτρονικά κουπόνια μέσω του κινητού τους (smartphone) τηλεφώνου.

 

Η λύση παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια ειδική διαδικτυακή πύλη (πλατφόρμα), όπου οι προμηθευτές και τα καταστήματα λιανικής πώλησης (όπως σούπερ μάρκετ κ.α.) θα «ανεβάζουν» εκπτωτικά κουπόνια, ώστε οι καταναλωτές-πελάτες τους να μπορούν να επιλέγουν και να αξιοποιούν τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν.

 

Το δεύτερο Χρυσό Βραβείο δόθηκε στην FDH για βελτιώσεις, που έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα της Επιχειρησιακής Συνέχειας, το οποίο σημαίνει πως το Disaster Recovery & Business Continuity μοντέλο της εταιρείας μπορεί να εφαρμοστεί πλέον σε όλους τους τομείς της επιχειρησιακής της λειτουργίας.

 

Το τρίτο βραβείο που η FDH κέρδισε ήταν το Αργυρό Βραβείο για το Pogo>™. Πρόκειται για μια ασφαλή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, με τη χρήση μιας μικρής συσκευής που λειτουργεί ως φορητό τερματικό. Στο πλαίσιο αυτό, το Pogo προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών με ασφάλεια σε επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, που είτε δεν διαθέτουν σταθερό τερματικό POS, είτε βρίσκονται εν κινήσει (οδηγοί ταξί, ασφαλιστές, κτλ.).

 

Ο κ. Espen Tranoy, Διευθύνων Σύμβουλος της First Data Hellas, δήλωσε: «Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν σημαντική αναγνώριση για τη First Data Hellas όσον αφορά στην παροχή άριστων υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, με νέες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα, που προσθέτουν πραγματική αξία στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας. Η επικέντρωσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί κινητήριο δύναμη, τόσο για την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερων επιτυχιών, όσο και για την υλοποίηση νέων προϊόντων που θα δημιουργήσουν πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας.»