Αν το ταχύτατο δίκτυο και η πρόσβαση στο internet είναι βασικά για το σπίτι ή το γραφείο, τότε επενδύστε στο σημείο από όπου ξεκινούν όλα… στο modem router!

Archer-D9-01Tο Archer D9 παντρεύει ένα αξιόπιστο ADSL2+ modem με ένα πανίσχυρο AC1900 Wireless Dual Band Gigabit router σε ένα πακέτο κατασκευασμένο για να ικανοποιεί τις πλέον επαγγελματικές ανάγκες, δίχως αυτό να συνεπάγεται πως απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις για την εγκατάστασή του.

 

Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε, μιας και το επιβλητικό σε επιδόσεις και κομψότατο σε εμφάνιση modem router της TP-Link έχει δημιουργηθεί με λογική plug & play, με ένα setup που δεν απαιτεί χρόνο, εμπειρία ή κατάρτιση.

 

Χάρη στη νέα τεχνολογία WiFi -802.11ac, προσφέρει έως και τριπλάσιες ταχύτητες στο ασύρματο δίκτυό σας, ενώ η τριπλέτα των αποσπώμενων κεραιών στην κορυφή προϊδεάζει για την εκτεταμένη ακτίνα κάλυψης που παρέχει. Με την τεχνολογία Beamforming, μάλιστα, το σήμα κατευθύνεται προς την περιοχή που το έχει ανάγκη, δηλαδή προς την κατεύθυνση των εκάστοτε συνδεδεμένων συσκευών.

 

Archer-D9-03Ως dual band συσκευή, το Archer D9 προσφέρει συνολικά έως και 1.900Μbps ταχύτητας ασύρματης μεταφοράς δεδομένων ταυτόχρονα, με τα 1.300Mbps κατανεμημένα στη συχνότητα των 5GHz (για βέλτιστη ταχύτητα δίχως παρεμβολές) και τα 600Mbps στα 2,4GHz (για συμβατότητα με παλαιότερα laptops, smartphones, tablets κ.λπ.).

 

Την εύρυθμη λειτουργία των πάντων εξασφαλίζει ένας διπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στο 1GHz, ενώ μια θύρα USB 2.0, αλλά και μία 10 φορές ταχύτερη USB 3.0 εγγυώνται απροβλημάτιστη σύνδεση με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και εκτυπωτές, προκειμένου να τους μετατρέψουν σε δικτυακούς.

 

Οι… αμετανόητοι των ενσύρματων συνδέσεων θα επωφεληθούν των εντυπωσιακών επιδόσεων που προσφέρουν οι 4 Gigabit Ethernet θύρες, προκειμένου να συνδέσουν με καλώδιο τις συσκευές που επιθυμούν και να εξασφαλίσουν τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες πρόσβασης στο δίκτυο και στο internet.

 

Archer-D9-02Guest Network για τους επισκέπτες, Parental Control για τα παιδιά (ή τους άτακτους υπαλλήλους!) και υποστήριξη IPv6 ολοκληρώνουν τη δελεαστική πρόταση του D9. Συνοψίζοντας, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν το online gaming και το HD video streaming ή σε αυτούς που μεταφέρουν συχνά μεγάλα αρχεία στο δίκτυό τους.

 

AC1900 Ασύρματο Dual Band Gigabit Modem Router Archer D9

– ADSL2+
– Συμβατό με 801.11ac
– Δύο ζώνες συχνοτήτων 2,4GHz 600Mbps και 5 GHz 1300Mbps για απόδοση έως 1,9Gbps
– Τεχνολογία Διαμόρφωσης Δέσμης Beamforming για βέλτιστη ασύρματη δικτύωση που προσφέρει κατευθυντικότητα και πιο αποδοτική ασύρματη δικτύωση
– Διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz

 

Ενδ. τιμή: 199,90 ευρώ