Ο νέος διαγωνισμός της Cosmote σας προσκαλεί να κατεβάσετε τώρα φθηνά και συναρπαστικά ΕΑ Games και να κερδίσετε δωροεπιταγές 350€!

cosmoteΤη δυνατότητα να κατεβάσουν φθηνά τα πιο εξελιγμένα ΕΑ Games και να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 350€ προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, μέσα από το διαγωνισμό «Παίξε φθηνά, κέρδισε πολλά €». Συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “Games” του μενού υπηρεσιών COSMOTE my view, οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να κατεβάσουν οποιοδήποτε από τα καταπληκτικά παιχνίδια της EA Mobile αλλά και επτά Games σε μειωμένη τιμή, μόνο με 3,57€ . Παράλληλα, μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Παίξε φθηνά, κέρδισε πολλά €» όπου δέκα τυχεροί, οι οποίοι θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσουν ο καθένας δωροεπιταγές 350€ από τα καταστήματα «Πλαίσιο».

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει κάθε συνδρομητής COSMOTE, αφού πρώτα κατεβάσει στο κινητό του οποιοδήποτε παιχνίδι της εταιρίας EA Mobile είναι συμβατό με τη συσκευή του. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 31 Μαρτίου 2009.