Η Vodafone ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα μιας νέας υπηρεσίας ενημέρωσης μέσω sms για την κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνας σε ώρες αιχμής.

VodafoneΟποιοσδήποτε συνδρομητής της εταιρείας, συμβολαίου ή καρτοκινητής, μπορεί να εγγραφεί και να κάνει χρήση της νέας υπηρεσίας. Η νέα υπηρεσία ενημερώνει για την πρωινή (7-9 πμ.) και απογευματινή (4-6 μμ.) κίνηση τις καθημερινές και την κίνηση τα Σαββατοκύριακα (Σάββατο 9 πμ. και Κυριακή 6 μμ) καλύπτοντας τις παρακάτω περιπτώσεις με προτεραιότητα:

  • Ατυχήματα, πού έχουν γίνει, και ποια είναι η κατάσταση
  • Οδικά έργα
  • Την κατάσταση στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αθήνας και πού έχουν μπλοκάρει
  • Προβλήματα λόγω έντονων καιρικών φαινομένων
  • Άλλα περιστατικά που ενδεχομένως επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας πρωινής κίνησης γίνεται με αποστολή του μηνύματος «ΠΡΩΙ» στο 54012, της υπηρεσίας απογευματινής κίνησης με το μήνυμα «ΑΠΟΓΕΥΜΑ» στο 54012. Για την ενεργοποίηση και των δυο υπηρεσιών μαζί αποστέλλεται το μήνυμα «ΟΛΑ» στο 54012 και για την υπηρεσία κίνησης τα Σαββατοκύριακα το μήνυμα «ΕΞΟΔΟΣ» στο 54012. Η συνδρομή για την πρωινή ή την απογευματινή υπηρεσία είναι 65 λεπτά την εβδομάδα, και για τις δυο μαζί 95 λεπτά την εβδομάδα, ενώ για την κίνηση τα Σαββατοκύριακα η συνδρομή είναι 35 λεπτά την εβδομάδα. Στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Η ενεργοποίηση είναι δωρεάν.

Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.vodafone.gr, τομέας ‘Ενημέρωση’, ενότητες ‘Ιδιώτες / Υπηρεσίες’.