Δημιουργήστε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τα gadgets της Sony. Φτιάξτε κολάζ με την HX90 και ακούστε μουσική με τα ακουστικά της Sony και τα φορητά ηχεία SRS-X11.

Fh0xqdk2gzRuolyM1parP2RMHuJZPzLIGHNoxchlJLI,dc7mw9B39ADU7io9CVyBxZ9gt1QiRVZlpf4KOSrCOcUΤο καλοκαίρι έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του και μας προκαλεί να αποδράσουμε απο την πόλη και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Είτε μείνετε στην πόλη, είτε πραγματοποιήσετε κάποια καλοκαιρινή απόδραση, η Sony προτείνει gadgets που θα απολαύσετε και αυτό το καλοκαίρι.

 

Φωτογραφική μηχανή HX90

qa7UbSleBW9L0VKDdTVW3moO6IJ-qB3fmAeL3PGhOz4,VPJpAUiICxyWLM3huuKfD0JrD0wVw3BYUKhFTqWABicΗ φωτογραφική μηχανή HX90 αποτελεί τον καλύτερο σύντροφο για τις διακοπές σας, για να απαθανατίσετε όλες τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μικρό της μέγεθος σας επιτρέπει να την μεταφέρετε εύκολα και παντού. Μην σας ξεγελούν, όμως, οι διαστάσεις της, καθώς διαθέτει εκπληκτικές δυνατότητες. Με οπτικό ζουμ 30x μπορείτε να αποτυπώσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν μια διαφορετική «πινελιά» χρησιμοποιώντας τα ειδικά εφέ που υπάρχουν ή κάνοντας ρετούς.

 

Μια ακόμη καινοτομία της HX90 που μπορείτε να αξιοποιήσετε είναι η δυνατότητα λήψης ταινιών υψηλής ανάλυσης. Κάθε σας σημαντική στιγμή μπορεί να γίνει viral, αφού μπορείτε να καταγράφετε ταυτόχρονα τη δράση σε συμπιεσμένη μορφή MP4 για εύκολη κοινή χρήση στο Διαδίκτυο. Αυτή η φωτογραφική μηχανή μπορεί άνετα να αντικαταστήσει την κάμερα του κινητού σας, καθώς συγχρονίζεται εύκολα και γρήγορα με το smartphone σας για να μοιράζεστε λήψεις υψηλής ποιότητας.

 

Action Cam FDR-X1000VR και HDR-AS200V