Τα νέα Bluetooth ακουστικά, ανθεκτικά και με χρώματα, έχουν σχεδιαστεί για να σε ακολουθούν παντού! Τα LG TONE Active είναι ιδανικά για προπόνηση.

LG TONE Active_range shotΗ LG ξεκινά τη παγκόσμια κυκλοφορία των ακουστικών LG TONE Active, ένα νέο sport set Bluetooth ακουστικών, από την ήδη βραβευμένη σειρά LG TONE. Τα νέα ακουστικά LG TONE Active, ξεκινούν τη διάθεσή τους αυτό τον μήνα στη Βόρεια Αμερική και τη Κορέα, και θα ακολουθήσουν και οι βασικές αγορές της Ευρώπης, της ΚΑΚ (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών), της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2015.

 

Ιδανικά, τόσο για ακρόαση μουσικής, όσο και για συνομιλία, αλλά και συμβατά με οποιοδήποτε smartphone με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth, τα νέα LG TONE Active είναι ανθεκτικά στο νερό, καθώς τα καλώδια των ακουστικών ενσωματώνονται στη συσκευή, εμποδίζοντας ταυτόχρονα και το τυχόν μπέρδεμα.

 

Σχεδιασμένα με γνώμονα την ανθεκτικότητα, έτσι ώστε να υποστηρίζουν ακόμα και το πιο δραστήριο τρόπο ζωής, τα ακουστικά LG TONE Active με τον ανατομικό σχεδιασμό τους εφαρμόζουν άνετα γύρω από το λαιμό του χρήστη, για ασφαλή χρήση ακόμη και κατά τη διάρκεια του τρεξίματος ή του jogging.

 

Οι πρωτοποριακές λειτουργίες των νέων ακουστικών LG TONE Active περιλαμβάνουν:
LG TONE ACTIVE 1Αντοχή στο νερό – Ανθεκτικά ακόμα και στις πιο σκληρές προπονήσεις αλλά και ικανά να ανταπεξέλθουν στις πιο υψηλές θερμοκρασίες τόσο στο γυμναστήριο ή σε εξωτερικό χώρο.
Σταθερότητα και Εργονομία – Σταθερά αλλά και ελαφριά με ανατομικό σχεδιασμό που αγκαλιάζουν τέλεια το λαιμό.
Αναδιπλούμενα ακουστικά – Ρυθμιζόμενη εφαρμογή, με δύο διαθέσιμα μεγέθη για τα καλύμματα ακουστικών προσφέροντας πιο ασφαλή και άνετη εφαρμογή με απλή και αποτελεσματική διαχείριση των καλωδίων.
Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth – Ακουστικά συμβατά με οποιοδήποτε smartphone με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth
Τεχνολογία Quad-Layer Speaker™ και Ψηφιακό Μικρόφωνο MEMS – Με ισχυρά μπάσα, κρυστάλλινα πρίμα, λιγότερη παραμόρφωση στις υψηλές συχνότητες αλλά και εξαιρετική καθαρότητα ήχου για ξέγνοιαστες συνομιλίες.

 

LG TONE ACTIVE 2«Οι σχεδιαστές μας άδραξαν την ευκαιρία να επεκτείνουν την ήδη πετυχημένη σειρά ακουστικών LG TONE με ένα σετ που θα ταιριάξει τέλεια με τη καθημερινή, αλλά και δραστήρια ζωή των ανθρώπων», δήλωσε ο Seo Young-Jae, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος του Τμήματος “Innovative Personal Devices” της LG Electronics Mobile Communications Company. «Τα νέα ακουστικά LG TONE Active δεν κατασκευάστηκαν μόνο για τους σκοπούς της προπόνησης. Είναι ιδανικά για όποιον βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά ή στο γυμναστήριο. Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν την απόλυτη ασύρματη λύση, ιδανική για όλες τις δραστηριότητες».

 

Τα ακουστικά TONE Active της LG θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε και ροζ. Επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητά τους, θα ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο.