Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη κίνηση της Apple, καθώς φουντώνουν οι φήμες για είσοδό της στην αγορά των netbooks ή των tablets.

appleΤο επόμενο βήμα της Apple μετά την εμπορική επιτυχία του iPhone, αναμένεται με ιδιαίτερα αυξημένες προσδοκίες από τον κόσμο της τεχνολογίας. Οι κατά καιρούς φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει δικό της netbook ή ένα mini tablet που να ενσωματώνει μια μεγαλύτερη μα εξίσου εύχρηστη οθόνη αφής με αυτήν του iPhone. Δεν απουσιάζουν βέβαια και οι πληροφορίες που εμφανίζουν την εταιρεία έτοιμη να αποκαλύψει μια νέα έκδοση του δημοφιλούς της κινητού.
Ήδη η εταιρεία Wintek έχει επιστρατευτεί από την Apple για τη δημιουργία νέων touch-screen panels, ωστόσο η τελική χρήση τους αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, με αποτέλεσμα μόνο υποθέσεις να μπορούν να γίνουν για τον προορισμό των συγκεκριμένων οθονών.
Είναι γεγονός πως τα φθηνά προϊόντα δεν αποτελούν το ταλέντο της Apple, με αποτέλεσμα ο άκρως ανταγωνιστικός χώρος των οικονομικών netbooks να φαντάζει λίγο αφιλόξενος για παράτολμα εγχειρήματα. Αντίθετα, η πλάστιγγα γέρνει προς ένα internet tablet προϊόν «πολυτελείας», εξοπλισμένο με αρκετή υπολογιστική ισχύ, οθόνη αφής και, φυσικά, την κομψότητα που συνοδεύει κάθε συσκευή που φέρει το σήμα του δαγκωμένου μήλου πάνω της.