Η TP-LINK προσφέρει μια εκταταμένη σειρά επαγγελματικών switches, για την εύκολη, οικονομική και αποδοτική κάλυψη των αναγκών δικτύωσης κάθε επιχείρησης – μικρής ή μεγάλης.

TL-SL2428Η TP-LINK, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, παρουσιάζει μια εκτεταμένη σειρά επαγγελματικών switches, για την απόλυτη κάλυψη της δικτυακής υποδομής μιας επιχείρησης.

 

Υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές TP-LINK Switches, ειδικά στοχευμένες για την κάλυψη συγκεκριμένων επαγγελματικών αναγκών, με γνώμονα το πλήθος των διασυνδεδεμένων συσκευών, τις απαιτούμενες προδιαγραφές διαχείρισης, τα απαιτούμενα πρότυπα ταχύτητας και ασφάλειας, αλλά και το δεδομένο προϋπολογισμό κάθε έργου.

 

TP-LINK Managed Switches: η στιβαρή επιλογή για τις μεγάλες επιχειρήσεις

Η σειρά TP-LINK JetStream Managed Switches είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε να παρέχει την πλέον στιβαρή και εγγυημένη επιλογή για την οικοδόμηση της δικτυακής «ραχοκοκαλιάς» των μεγάλων επιχειρήσεων, των εταιρειών παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας, αλλά και μεγαλύτερων εγκαταστάσεων όπως αυτές σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στη σειρά αυτή, οι πελάτες θα βρουν λύσεις μέγιστης ευελιξίας, οι οποίες επεκτείνονται και κλιμακώνονται με ιδιαίτερη ευκολία, έτσι ώστε να καλύψουν πλήρως τωρινές, αλλά και μελλοντικές ανάγκες.

 

Η σειρά JetStream Managed Switches παρέχει, εξάλλου, πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης, αλλά και λειτουργίες ασφάλειας. Ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς, ο IT Manager θα βρει σίγουρα τα μοντέλα που καλύπτουν επακριβώς τις ανάγκες της δικής του επιχείρησης, καθώς υπάρχουν μοντέλα με διαφορετικές προδιαγραφές αριθμού συνδέσεων, από 8 μέχρι και 52 ports ανά συσκευή. Υπάρχουν μοντέλα με δυνατότητες δυναμικού IP Routing L3, αλλά και οικονομικότερες λύσεις L2 και L2+ switching. Παράλληλα, υπάρχουν μοντέλα με υποστήριξη μέγιστης ταχύτητας uplink στα 10Gbps, αλλά και υποστήριξη καλωδίωσης χαλκού ή οπτικών ινών.

Στη σειρά JetSream Managed Switches, υπάρχουν μοντέλα με ιδιαίτερα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως IPv6 hosting, physical stacking, hot-swappable, αλλά και εφεδρικής τροφοδοσίας, για μέγιστη ευελιξία, ευκολία διαρρύθμισης και αδιάλειπτης λειτουργίας 24/7.

 

TP-LINK Smart Switches: η έξυπνη και οικονομική επιλογή

Τα TP-LINK Smart Switches προσφέρουν τα περισσότερα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά της κορυφαίας σειράς JetStream Managed Switches, διατηρώντας σε προσιτά επίπεδα το κόστος, κι έτσι καθίστανται ιδανικά για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Σε αυτή την κατηγορία, ο IT manager έχει να επιλέξει μεταξύ συσκευών με πλήθος δυνατοτήτων, όπως 802.1Q VLAN, QoS, IGMP Snooping, STP, Storm Control και SNMP, αποκτώντας έτσι μια εύκολη, οικονομική, αλλά και πλήρως ευέλικτη και διαχειρίσιμη λύση switching.

 

Σ’ αυτή την κατηγορία θα συναντήσει κανείς πολυδύναμα μοντέλα, όπως το TL-SL2428 24-Port 10/100Mbps + 4-Port Gigabit Smart Switch. Το συγκεκριμένο switch περιλαμβάνει όλα τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, παρέχοντας πλήθος υποδοχών συνδέσεων, ενώ αντιλαμβάνεται αυτομάτως το είδος του διερχόμενου traffic, βελτιστοποιώντας το, ειδικά για απαιτητικές εφαρμογές επικοινωνίας φωνής και βίντεο. Παρέχει χαρακτηριστικά φυσικής και δικτυακής ασφαλείας, διασφαλίζοντας την επένδυση του πελάτη, ενώ υποστηρίζει μεθόδους διαχείρισης WEB/CLI, SNMP, RMON.

 


TP-LINK Easy Smart Switches: η χρυσή τομή για τη μικρή επιχείρηση

TL-SG1024DEΓια τις μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν χαμηλού κόστους λύσεις, αλλά και υποστήριξη χαρακτηριστικών διαχείρισης, η TP-LINK προτείνει τη σειρά Easy Smart Switches, η οποία είναι η πλέον ιδανική για αναβάθμιση από unmanaged σε managed περιβάλλον switching. Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι η παροχή του software διαχείρισης Easy Smart Configuration Utility, με το οποίο επιτυγχάνεται η εύκολη διαχείριση του εξοπλισμού, χωρίς την ανάγκη συνεχούς επίβλεψης από εξειδικευμένο προσωπικό. Εξάλλου, ένα πλήθος απαραίτητων και πρακτικών χαρακτηριστικών, όπως Port/Tag/MTU VLAN, QoS και IGMP Snooping, αποτελούν από μόνα τους κίνητρο για αναβάθμιση από ένα unmanaged switch.

 

Ενδεικτικό είναι το μοντέλο TL-SG1024DE 24-Port Gigabit Easy Smart Switch, που αποτελεί την επιτομή των χαρακτηριστικών και ευκολιών που προσφέρει η συγκεκριμένη σειρά. Πρόκειται για ένα smart gigabit switch με δυνατότητα παρακολούθησης και αυτόματης προτεραιότητας του traffic, αλλά και υποστήριξη VLAN. Εκτός του ότι είναι οικονομικό στην απόκτηση, εξοικονομεί μέχρι και 40% κόστους λειτουργίας, χάρη στα αποδοτικά συστήματα ενεργειακής διαχείρισης, που ενσωματώνει. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συνδεσιμότητα, αφού υποστηρίζει plug-n-play, ενώ είναι εξίσου εύκολο στη διαχείριση και την επίβλεψη, χάρη στο Easy Smart Configuration Utility, με το οποίο συνοδεύεται.

 

TP-LINK Unmanaged Switches: η απλή λύση για αύξηση της ταχύτητας του δικτύου

Τα TP-LINK Unmanaged Switches αποτελούν την πλέον οικονομική και εύκολη λύση αναβάθμισης της ταχύτητας του εταιρικού εσωτερικού δικτύου, αλλά και δικτύωσης περισσότερων clients και δικτυακών συσκευών. Η άμεση τοποθέτησή τους και η πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία τους, εγγυώνται μέγιστη ευκολία και αποτελεσματικότητα για τα backend δίκτυα μικρών αλλά και μεσαίων επιχειρήσεων.

 

Η τεράστια γκάμα των TP-LINK Unmanaged Switches περιέχει μοντέλα εντελώς διαφορετικών form factors και προδιαγραφών, με στόχο να προσφέρει τη λύση που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες. Υπάρχουν συσκευές desktop ή rackmountable, ανάλογα αν επιθυμούμε τοποθέτηση πάνω σε γραφείο ή σε αντίστοιχο ικρίωμα εξοπλισμού ή ακόμη κι αν πρόκειται να καλυφθούν ανάγκες σε οικιακές εγκαταστάσεις και περιβάλλοντα οικιακού γραφείου.

TL-SG1005DΣε αυτά το επίπεδο, μπορεί να συναντήσει κανείς μοντέλα όπως το κομψό TL-SG1005D 5-Port Gigabit Desktop Switch, το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός μεμονωμένου χρήστη, ή το TL-SG1016D 16-Port Gigabit Desktop/Rackmount Switch που μπορεί να καλύψει περισσότερους σταθμούς εργασίας, ειδικά για ενδοεταιρικές μεταφορές μεγάλων αρχείων μεταξύ συνεργατών σε απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα.

 

TP-LINK Accessories: επέκταση και ευελιξία των δικτύων

Η TP-LINK δεν περιορίζεται στην απλή παροχή λύσεων switching, αλλά και την πλαισίωσή τους με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που απαιτούνται για τη σωστή λειτουργία του δικτύου. Παρέχεται ένα πλήθος από ειδικά εξαρτήματα δικτύωσης SPF+, μετατροπείς και διακλαδωτές PoE, αλλά και μετατροπείς μεταξύ μέσων οπτικής ίνας και χαλκού.

 

Επίσης στη μεγάλη συλλογή δικτυακών περιφερειακών της TP-LINK, ο πελάτης θα βρει περιβλήματα για την τακτοποίηση των rack-mounted modules, όπου μπορούν να τοποθετηθούν συσκευές όπως δικατευθυντικές μονάδες SFP ή αναμεταδότες SFP+ LC. Τέλος, προσφέρονται και μονάδες τροφοδοσίας, για πρωτεύουσα ή εφεδρική παροχή.

 

Διαθεσιμότητα και τιμές

Όλα τα παραπάνω προϊόντα της TP-LINK, είναι άμεσα διαθέσιμα από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

 

Ενδεικτικές τιμές λιανικής και εγγύηση:

– TP-LINK TL-SL2428 24-Port 10/100Mbps + 4-Port Gigabit Smart Switch: €139,9 – Εγγύηση εφ’ όρου ζωής
– TP-LINK TL-SG1024DE 24-Port Gigabit Easy Smart Switch: €129,9 – Εγγύηση εφ’ όρου ζωής
– TP-LINK TL-SG1005D 5-Port Gigabit Desktop Switch: €19,9 – Εγγύηση 3 έτη
– TP-LINK TL-SG1016D 16-Port Gigabit Desktop/Rackmount Switch: €89,9 – Εγγύηση εφ’ όρου ζωής