H Interworks, επιλέχθηκε από τη Microsoft ως Tier 2 Microsoft Cloud Solution Provider για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ξεκινώντας τη διανομή των Office 365, Intune και Azure Active Directory.

Interworks__logo_454x280Η συμφωνία αυτή, η οποία σύντομα θα επεκταθεί και με άλλες υπηρεσίες όπως Microsoft Azure, ισχυροποιεί τις εταιρείες πληροφορικής που είναι συνεργάτες της Interworks και τους δίνει σημαντικό προβάδισμα στην αγορά του Cloud.

 

Συνοπτικά, οι συνεργάτες της αποκτούν πλέον τη δυνατότητα μηνιαίας τιμολόγησης του Office 365 στους πελάτες τους, μπορούν να ελέγχουν πλήρως τις τιμολογήσεις προς αυτούς χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, ενώ τους παρέχεται τοπική υποστήριξη.

 

Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί ότι επιπλέον υπηρεσίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες προς τους συνεργάτες ώστε να μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις migration και backup.

 

Το Office 365, ολοκληρώνει ένα ισχυρό portfolio Cloud υπηρεσιών που παρέχεται αποκλειστικά στους συνεργάτες της και είναι διαθέσιμο μέσω της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας διαχείρισης Cloud υπηρεσιών της εταιρείας.